2777
2789
پیش شون درد دل میکنی اصلا پیگیر نمیشن حتی با همدیگه هم اینطور هستند.مریض میشن پیگیر هم نیستند.روابط ...

این اخلاق منه 🤣🤣🤣

اونا خیلی پیگیرن 

وای یکی مریض شه یا زایمان کنه یا فوت کنه ، مادرشوهرم شیرینی و گل و کمپوت و کادو به دست بدو بدو میره عیادت 

برعکس من اصلا برام مهم نیست کی چی میشه 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این اخلاق منه 🤣🤣🤣اونا خیلی پیگیرن وای یکی مریض شه یا زایمان کنه یا فوت کنه ، مادرشوهرم شیرینی و گ ...

اره اصلا براشون مهم نیست.مثلا میگی فلان حرف رو نگی ها میگه عزیزم اگه خیلی مهمه پیش منم نگو.حالا ما خودمون شرحه شرحه میکنیم طرف یگه

حالا مال من بلعکس تو هستن . شب و روز اینجان بگو و بخنددددد و شام و خوراکی و حاشیهمن اروم😅😅

منم از شلوغی زود خسته میشم نهایت یه شام بتونم تحمل کنم.ولی واقعا اینها کلا شام و ناهار دادنشون به هم حساب شده هست

اره اصلا براشون مهم نیست.مثلا میگی فلان حرف رو نگی ها میگه عزیزم اگه خیلی مهمه پیش منم نگو.حالا ما خ ...

رازداری ماجراش خیلی فرق داره

من هرچی به همسرم یا مادرش یا خواهراش بگم امکان نداره به کسی بگن . خودمم همینطورم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خانواده همسر منم اینطورین اصلا نه رفتو امدی نه تلفنو زنگی فکر میکنم یه نگاه از بالا دارن زنگم بزنیم کلا یه دقیقه نمیشه یه سال بعد عروسی یبار اومدن خونمون البته منم سعی میکنم مثل خودشون رفتار کنم