2777
2789
😂😂عاشق پیشه ایین پس

دل سوخته،آه شده هرشب مهمان این دل

سهم من از تو فقط رویا بود

عشق رفته ای من❤️‍🩹🥀

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه تر از خویش کسی میجستمدستم بگرفتند و به دستم دادند

👏👏✨️

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

هوم جذابه باعث میشه دردا و شادی ها رو تو قالب شعر بگی این شعر های جذاب از کجا میارید؟

دقیقا

عزیزم من بیشتر تک بیت میخونم و حفظ میکنم اینها رو هم معمولا از پینترست یا پیج های شعر پیدا میکنم:)

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ...🌱
مثل یک معجزه ای علت ایمان منی همه هان و بله هستن شما جان منی

میشه بگید این شعر ها از کجا میارید

دقیقاعزیزم من بیشتر تک بیت میخونم و حفظ میکنم اینها رو هم معمولا از پینترست یا پیج های شعر پیدا میکن ...

هر چی شعر های که گفتید من زندگی کردم گاهی شادی گاهی غم،میتونم هر وقت خیال یار کردم بیام اینجا شعر ها رو بخونم تو خیالم براش

دل سوخته،آه شده هرشب مهمان این دلسهم من از تو فقط رویا بودعشق رفته ای من❤️‍🩹🥀

من تصورم از تو این بود که قرار نیست ترکم کنی .

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

مثل خاراندن یک زخم پس از خوب شدنیاد یک عشق عذابیست که لذت دارد:)

اوممم🥺🥺

‌من تصورم از تو این بود که قرار نیست ترکم کنی .‌

آخ که نگو تصور منم همین بود❤️‍🩹🖤

هر چی شعر های که گفتید من زندگی کردم گاهی شادی گاهی غم،میتونم هر وقت خیال یار کردم بیام اینجا شعر ها ...

من متاسفانه تجربه نکردم و اینا نتیجه عشقم به ادبیاته😁

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ...🌱