2777
2789
عنوان

یه سوال وسواسی منو نزنید گناه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 122 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبگرمکن رو بنداز دور

ای وای تو را خدا نگید شما شاید به شوخی بگیرید ولی جای آدم وسواس نبودید ،تو را خدا دیگه با یه آدم که وسواس داره اینجور کوبنده صحبت نکنید شاید شما فکر کنید یک حرفی زدید ولی متاسفانه اون فرد وسواس توی ذهنش درگیر یعنی واقعا اینقدر نجس شده آبگرمکن هم بندازم دور و اگه وسواس شدید باشه این کار را میکنه ،من خودم وسواس  خیلی شدید داشتم الان بهتر شدم

چیکار کنم منه فلک زده

عزیزم از منی که مدت ها وسواس خیلی شدید داشتم بپرس ،تا وقتی شک داری چیزی نجس یا پاک پیش خودت بگو میتونی قسم بخوری با اطمینان کامل نام خدا را بیاری و بگی فلان چیز نجس یا نه وقتی اطمینان نداری و واقعا ته دلت میترسی قسم بخوری شاید اشتباه کردی ،پس خیالت راحت که نجس نیستتت

خب گفتم از غیر وسواسیا بپرسم مثل اونا عمل کنم مرجعم میگه مثل آدمای عادی رفتار کن

یه روایتی از پیامبر هست که می فرمایند اگر در اتاقی کاسه ماستی ریخته بود و سگی از آن اتاق بیرون آمد که پوزه اش ماستی بود چون با چشم خود ندید که سگ آن ماست را خورده ته مانده کاسه ماست پاک است

دیگه تا تهش بخون برو

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤