2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل با دوتا بچه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اوضاعم تقریبا مشابه هست کلاس اولی و نوجوان دارم الانم دارم محتوای کلاس آنلاین رو آماده می کنم تا فیلم ها بارگزاری بشه میام سایت 

صد من وسط هست برای زندگی خیلی سخته

کارای خونه کارای مدرسه ...

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اولا بچت رو طوری باهاش رفتار کن سر پای خودش وایسه،دوما همسرت باید بهت کمک کنه،ورزش می‌خوای چیکار تو این هیری ویری تابستونو برو دنبال آموزش زبان و همچنین ورزش کردن ،کارهای خونه‌ام طوری رفتار کن با بچه‌ها تا همسر و بچه ها کار خودش را انجام بده،آشپزیم آخر شب یه وعده درست کن برای تمام روز،زن کارمند اینهمه از خودش کار بکشه پیر میشه

یادمه نوجوان که بودم همش تو دنیای خیالی خودمو یه خانم شاغل با مشغله زیاد تصور میکردم الان میبینم همو ...

وای منم همینطور 

من شاغلم و متاهلم و دانشجو 

خیلییییی سخت بود خیلی 

یکساله ازدواج کردم 

ببین یعنی واقعاً همشششش ذهنم مشغول درس و دانشگاه و امتحان بود و وقت نمیکردم بخونم ابنقدر رو مخم بود تا اینکه گفتم من ک استخدام هستم و قرار نیست کارمو عوض کنم پس براچی دارم اینهمه پدر خودمو درمیارم 

از دانشگاه دراومدم دیگه نمیرم 

بقران انگار یک کوووووه بزرگی و از رو شونم برداشتن 

الان فقط کارمیکنم 

ب جای دانشگاه هم سعی میکنم برم باشگاه باید کم کنم 

خوبه شما معلم هستید تابستون و عید در اختیار خودتون. من مراقب سلامت هستم عید تا چهازم تعطیل و. تابستون هم که تعطیلی نداریم یه 8 ونیم ساله دارم یه 3 و نیم ساله چند سال تمام موقعیت های کاری رو رد میکنم چون شهر غریب هم هستم خیلی سخت. الان سه روز باز درگیرم یه جا نیرو خواستن نزدیکش مهد پیدا کردم برای کوچیکه داشتم دیگه تصمیم میگرفتم برم دیدم مهد تابستون ها نیستن تا اخر اردیبهشت هستن. بازم امروز باید زنگ بزنم رد کنم. قدر این همه تعطیلات رو بدونید. 

پسر من 19 سالشه و دخترم نه ساله، دخترتون بره کلاس دوم اوضاع خیلی بهتر میشه، 

منم شرایطم مثل شماست امسال تعداد مراکزی که میرم زیاد شده و کل روزای هفته درگیرم، فقط جمعه ها خونه هستم اونم اونقدر کار دارم که اصلا نمیشه استراحت کرد، تازه اسفند ماه مسافرت های کاریمون شروع میشه که از الان فکرم درگیرشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اولا بچت رو طوری باهاش رفتار کن سر پای خودش وایسه،دوما همسرت باید بهت کمک کنه،ورزش می‌خوای چیکار تو ...

خداروشکر بچه اولمو همینطور مستقل بار آوردم ..دومی رو هم دارم همینکارو میکنم 

ورزش نرم زودتر پیر میشم 

الان شوهرم تنبلی میکنه باشگاه نمیره همش مریضه 

من حدودا چهار ساله که ورزش میکنم هرجا باشه 

ببخشید ها به خاطر اینه میگن قبل بچه اوردن فکر کنید الانم کاریش نمیش کرد

فکر بچه دوم رو نداشتم 

خداخواسته شد 

دیگه منم نگهش داشتم 

نمیدونم حکمت خدا چیه 

این دومی اندازه ده تا بچه ازم کار کشیده 

خداروشکر بچه اولمو همینطور مستقل بار آوردم ..دومی رو هم دارم همینکارو میکنم ورزش نرم زودتر پیر میشم ...

بهترین کارو میکنی شما گلم

فقط سعی کن با برنامه ریزی کارهاتو انجام بدی 

یه تودولیست تهیه کن حتما

خداروشکر بچه اولمو همینطور مستقل بار آوردم ..دومی رو هم دارم همینکارو میکنم ورزش نرم زودتر پیر میشم ...

تنها نیستی،خانم‌های شاغل واقعاً بدنمون نابود می‌شه انقدر کار می‌کنیم😵‍💫