2777
2789
عنوان

یه سوال وسواسی منو نزنید گناه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وسواس فکری دارم ولی فک نمیکردم وسواس تمیزی هم داشته باشم😂هعی خدایا شکر😂

من از نظر خودم کاری نمیکنم ولی هیمشه خدا کف دست و پاهام خشک و پوسته پوسته میشه از شستن زیاد

نمدونم دیه شاید باید بیشتر بسابم تا فک کنم وسواس تمیزیم دارم😂😂😂

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
فکر کن هروز من داره با این افکار میگذره بنظرت نرمالم؟

نمیدونم راستش شاید من زیاد راحت برخورد میکنم 

اما نکن عزیزمن. نمیدونم میشه نسبت بهش بیخیال باشی یا نه اما اگه میشه سعی کن بهش کمتر فکرکنی

میدونی انقدر تو زندگی فکر وخیال داریم که دیگه گناه داریم خودمونم اینجور چیزا رو بهش اضافه کنیم

اگه امکان داره سعی کن فکرتو از این جور چیزا به سمت مسائل دیگه هدایت کنی

لامصب نجاست همون بحث سرایتش و نجس کردنش ديوانه کننده است

چه سرایتی عزیز من شما مستقیم رو ادرار راه برو فقط ۷ قدم اولت نجسه بقیش دیگه پاکه

چی از نجسی تو سرت پرورش دادی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اگر علمی بخوام بهت بگم.

صابون دو قطب داره.

یه قطبش به چربی و ی قطبش به قسمتهای آبی یا ب اصطلاح دیگه ی بخشش به قسمت قطبی لکه و ی قسمتش ب ناقطبی لکه میچسبه.

و باعث برداشتن اون لکه میشه.

اصلا کثیفی روی صابون باقی نمی مونه بلکه صابون لکه رو احاطه میکنه و برمیدازه و شسته میشه.ب عبارتی حل میشه کاملا و تمام..

اصلا قرار نیست صابون کثیف بمونه!

پاک کننده، ناپاک نمیشه

اخه من چرا تورو تو همه تاپیکا میبینم 😂🖐️

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘
نمیدونم راستش شاید من زیاد راحت برخورد میکنم اما نکن عزیزمن. نمیدونم میشه نسبت بهش بیخیال باشی یا نه ...

خب منم دلم میخواد راحت بگیرم ولی فکنم مغزم دیگه نمیتونه  به چیزایی به جز نجاست پاکی وسواس فکر کنه