2777
2789
عنوان

یه سوال وسواسی منو نزنید گناه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 125 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا که صابون نجس نمیشه 

ثانیا میگفتن آدم وسواس کلی نگره شما چرا اینقدر جزییات بزرگ میکنی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

حتما برو دکتر

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چرا میشه فکنم البته اگه شک داشته باشیم به باطنش نفوذ کرده یا نه پاکه ولی خب این کوچیک شده بود و خوب ...

ینی چی خوب نمیشستم؟صابون کف تولید میکنه خودش خودشو اتومات تمیز میکنه

چرا میشه فکنم البته اگه شک داشته باشیم به باطنش نفوذ کرده یا نه پاکه ولی خب این کوچیک شده بود و خوب ...

عزیزم تا تو به نجس نبودن صابون پی ببری شوهرت طلاقت داده نکن وسواس الکی نداشته باش 

اسی خدا کمک شوهرت بکنه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین یه وقت زنگ‌ نزنی دفتر احکام شرعی این سوال بپرسیااااا

اون اوپراتور به خودش نارنجک می بنده کل دفترو میده رو هوا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
آبگرمکن رو بنداز دور

حق😂

ینی چی خوب نمیشستم؟صابون کف تولید میکنه خودش خودشو اتومات تمیز میکنه

با خودم میگفتم که این صابون برا شستن لباسه دیگه حالا نجس باشه خوب آبکشی نمیکردم صابونو گاهی ابکشی نمیکردم میزاشتم یه گوشه یا تا آبکشی لباس ها تموم شه صابون کف حموم بود کوچیکم شده بوده دیگه گفتم نجس هست

ببین یه وقت زنگ‌ نزنی دفتر احکام شرعی این سوال بپرسیااااااون اوپراتور به خودش نارنجک می بنده کل دفتر ...

خب گفتم از غیر وسواسیا بپرسم مثل اونا عمل کنم مرجعم میگه مثل آدمای عادی رفتار کن