2777
2789
عنوان

خاطرات بد من از بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم وقتی دنیا اومد۲۵۰۰بود همیشه خدا ی ریزه میزه اس کی حرف زد

از دو  دونیم ب بعد الان آرومی نداره یکسره حرف میزنه خیلی شیرین زبونه ولی خیلی غلط داره باز خداروشکر انشاالله درست میشن

من دختر ۳ونیم ساله ام ۱۰ _۱۱کیلوعه فقط هرکی میبینه فک میکنه یک سالشه زردی داشت رفلاکس داشت شیرمو نخ ...

از بس بهش ویتامین دادم وزنش بهتر بشه نتیجه ک نگرفتم هیچی الان اوضاع درک و صحبت نکردنش همه اون وزن و دغدغه های دیگرو باطل کرده

از دو دونیم ب بعد الان آرومی نداره یکسره حرف میزنه خیلی شیرین زبونه ولی خیلی غلط داره باز خداروشکر ...

دخترت رو خدا حفظ کنه برات 

دختر من ۴ماه دیگه ۳سال رو تموم میکنه الان جز بابا هیچی نمیگه و من دق میکنم

از بس بهش ویتامین دادم وزنش بهتر بشه نتیجه ک نگرفتم هیچی الان اوضاع درک و صحبت نکردنش همه اون وزن و ...

من دکتر زیاد نبردم یکی دوباری بردم حس میکردم بدرد نمیخورن فایده نداشت نبردم ویتامین ام سالی یکی دوبار میخرم میدم چون شنیدم نباید یکسره وصل باشه میگیرم تا یک ماه تموم بشه دوماه سه ماه نمیگیرم بعد دوباره میگیرم

من دکتر زیاد نبردم یکی دوباری بردم حس میکردم بدرد نمیخورن فایده نداشت نبردم ویتامین ام سالی یکی دوبا ...

من دادم هیچ اثری نداشت الانم اصلا نگران وزن و اینا نیستم بیخیال شدم اما اینکه چرا درک نمیکنه واقعا درعذابم

وای منم نمی دونم دخترم چشه، یه هفته است علائم مریضی داره صداش گرفته هر چی دارو خورده هنوز خوب نشده

عزمزمه این یه ویروسه 

اصلا دارو نمیخواد

پسر منم فردا یه هفته ست گرفته

از امروز صداش داره بهتر میشه 

دوسه روز اول از بینی ترشحات روشن داشت با یکم سرفه خلطی

که به مرور خوب شد