2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 188 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر همین چیزاست ک کل زندگیم چراغ خاموش میرم جلو

منممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

نمیدونم چرا میگن حسودی نکن هرکسی باشه خب دوست ندارم از بقیه کمتر باشه .

منم جاریم با بچه کوچیک درآمد خوب داره منو شوهرم نمی‌ذاره برم سرکار دارم میمیرم از غصه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

چرا دلت سوخت ؟مگه استارتر آسیبی زده بهش؟استارتر با حسادتش فقط داره به خودش آسیب میزنه

همه‌ی دعواها و دو بهم زنی ها و آبرو بردنا از همین حسادت شروع میشه متاسفانه

درسته حسود به خودش آسیب میزنه و میگن مثل کسی میمونه که سم میخوره منتظره طرف مقابلش بمیره ولی واااای به روزی که شیطون گولش بزنه بخواد آسیبی بزنه … قشنگ آسیب میزنه… 

توهین ب جایگاه معلم نیس این حرفت؟همینایی ک مینویسی معلمت یادت داره عزیزم

توهین نکرد بدبخت

گفت حسادت نداره

اینهمه زحمت میکشن با دستمزد خیلی کم

واقعانم حسادت نداره

ولی درکل ان شالله هرکی لایقشه ب این شغل برسه

خیلیا صرفا بخاطر داشتن شغل پرتستیژ و پولش میرن

و اصلا لایقش نیستن

وا چتونه خب درسش رو میخونه😑

کسی که سالها تو دانشگاه براش درس میخونه و کسی که تو چندماه میخونه خیلی فرق داره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا دلت سوخت ؟مگه استارتر آسیبی زده بهش؟استارتر با حسادتش فقط داره به خودش آسیب میزنه

حسادت بار منفی داره و علاوه بر خودت به دیگران هم آسیب میزنه .

ی بحث متافیزیکی مفصل داره و ثابت شده این افراد حتی اگه عملی نداشته باشن و حسشون به تنهایی میتونه تاثیر گذار باشه ‌.

قربون جاری خودم برمـ

خودش تحصیلاتش لیسانسه

من فوقم

شب امتحانم خونه مادر همسرم بودیم گفت امتحان داری زود تر برید شما

برام لواشک و اجیل گذاشت تو ظرف موقع درس خوندن بخورم

شعوووور ازش میباره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋