2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4649 بازدید | 188 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آموزگار حسادت داره؟؟؟.

توهین ب جایگاه معلم نیس این حرفت؟

همینایی ک مینویسی معلمت یادت داره عزیزم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

وااا چرا انقد حسادت میکنید دقیقا مامان منم یه جاری داشت عین شما مامانم قرار بودم معلم شه جاریش با حسادتاش چ دعا و طلسمایی که براش گرفت تو سن ۲۳سالگی جن زده شد بعدشم سکته کرد سلامتیشو از دست داد برا همیشه ...ادمایی مثل تو خیلی خطرناکن 

تازه داره میخونه 

هفت خوان رستم داره معلون نیست قبول بشه یا نه 

مصاحبش گزینشش سختخ 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم به فکر نی‌نی باش تمرکز و اعصابت رو براش بگذار 

طفلکی گناه داره که مادرش حسودی کنه به هرحال تاثیر می‌گیره ازت ، شما تصمیم گرفتی بچه بدنیا بیاری پس مسئولش هستی ، به نظرم تا دوسالگیش صبر کن بعداز اون روزانه دو سه ساعت به مادر یا همسرت بسپرش و برو دنبال پیشرفت شخصیت ،‌ یادت باشه آدم همه چیزو باهم نداره .. همیشه از پیشرفت و خوشحالی دیگران شاد باش انرژی مثبتش به خودت و زندگیت برمی‌گرده .

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دقیقاهیچکس از این دیدگاه نگاه نمیکنه

وا چتونه  خب درسش رو میخونه😑

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

شب قبل خواب اشپزخونتو تمیز کن ظاهرخونه رو‌مرتب کن مقدمات ناهار رو اماده بذار 

صبح اول وقت بشبن به خوندن تا بچت بیداربشه

هرساعتی هم خوابید دوباره بشین سر درس

شاید به نظرسخت بیاد ولی اگر میخوای بخونی راهش همینه علاقه باشه سختیاش به چشم نمیاد 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.