من یه بچه سه ماهه دارم.قبلا تنبلیم میکرد بخونم و الانکه بچه دارم بدتر شدم.ولی خیلی دلم میخواد بخونم.بچم همه انرژیمو میگیره و وقتی میخوابه دلم میخواد یکم برای خودم باشم و تو اینستا بچرخم.میدونم کارم اشتباهه ولی نمیدونم چکارکنم.اگه جاریم قبول شه خیلی غصه میخورم
آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
وااا چرا انقد حسادت میکنید دقیقا مامان منم یه جاری داشت عین شما مامانم قرار بودم معلم شه جاریش با حسادتاش چ دعا و طلسمایی که براش گرفت تو سن ۲۳سالگی جن زده شد بعدشم سکته کرد سلامتیشو از دست داد برا همیشه ...ادمایی مثل تو خیلی خطرناکن
عزیزم به فکر نینی باش تمرکز و اعصابت رو براش بگذار
طفلکی گناه داره که مادرش حسودی کنه به هرحال تاثیر میگیره ازت ، شما تصمیم گرفتی بچه بدنیا بیاری پس مسئولش هستی ، به نظرم تا دوسالگیش صبر کن بعداز اون روزانه دو سه ساعت به مادر یا همسرت بسپرش و برو دنبال پیشرفت شخصیت ، یادت باشه آدم همه چیزو باهم نداره .. همیشه از پیشرفت و خوشحالی دیگران شاد باش انرژی مثبتش به خودت و زندگیت برمیگرده .
فقط 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/