2777
2789
عنوان

اگه به بچه های برادرشوهرتون درس بدین بصورت خصوصی پولی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
به بچه برادرم درس میدم در همین حد و پول میگیرم البته خیلی مناسب تر از بیرون خخخخ

من کلا کارم تدریس خصوصی نیست 

و قرار نبود من بهشون درس بدم قرار بود خود عموشون درس بده بهشون ولی چون سرش شلوغ بود دیگه من مسئولیتشو قبول کردم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیگیریم تا یه مدتیشما هم نگاصولا اونا وقتی این سماجت شمارو تو مول نگرفتن ببیننباید در غالب کادو یا ...

معلمم خودم ولی تدریس خصوصی ندارم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
شماشغلت تدریس خصوصیه؟

نه معلمم ولی تدریس خصوصی نمیکنم

معلم مدرسه دولتی و بتازگی علوی

من کلا کارم تدریس خصوصی نیست و قرار نبود من بهشون درس بدم قرار بود خود عموشون درس بده بهشون ولی چون ...

منم خانه دارم اما داداشم کارش زیاده دیر میاد خونه خانومشم بلد نیست ریاضی من با دخترشون کار میکنم هفته ای سه بار ماهی ۲ تومن میده داداشم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین اگه فقط یک یا دو بار باشه ،نیازی بع گرفتن پول نیساما بیشتر از ۲ بار باشه باید طی کنی چرا باید ب ...

ممنون

اگر خودشون میدن پولو اشکال نداره، نه اینکه شما بگید

خودشون گفتن منم گفتم نه نیازی نیس