خدایی قبول دارم ولی اگر پول داشتم اصلا افسرده نمیشدم (الان افسردگی حاد دارم)
پس بخاطر مشکلات مالی افسرده هستی. انشالله پولدار بشی تا رنجت برطرف بشه. اما اگر افسردگی ادم با پول حل نشه و چاره نداشته باشه بنظرم برترین چیزه. خدا واسه کسی نخواد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخدا دقیقا مشکلشون همینه که شما میگین البته من منظورم آدمای پولداره اطرافمه
اوهوم متوجهم🤌
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
اصلا میگن وقتی تو زندگی مشکلی وجود نداشته باشه مغز خودش شروع میکنه اتوماتیک به ابداع یه مشکل
وای من دقیقا اینجورم ها تا میام مبگم ول کم دنیا ارزش نداره همه چیو فراموش میکنم میچسبم ب شوهرو بچه هام یهو مغزم یه صحنه های وحشناک از زندگیمو میاره جلو چشام ک خون گریه میکنم بنظرت چرا و. راه حلش چی میتونه باشه؟؟
وای من دقیقا اینجورم ها تا میام مبگم ول کم دنیا ارزش نداره همه چیو فراموش میکنم میچسبم ب شوهرو بچه ه ...
نمیدونم واقعا اینم که گفتم تو یه کتاب خوندم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚