2777
2789
خدایی قبول دارم ولی اگر پول داشتم اصلا افسرده نمیشدم (الان افسردگی حاد دارم)

پس بخاطر مشکلات مالی افسرده هستی. انشالله پولدار بشی تا رنجت برطرف بشه. اما اگر افسردگی ادم با پول حل نشه و چاره نداشته باشه بنظرم برترین چیزه. خدا واسه کسی نخواد

به فرض طرف پولداره سوار ماشین میلیاردی خونه مثل کاخ پسرش اعتیاد داره دخترش هرزه ، همسرش خیانتکار خود ...

خب باز پول داره خرج دوا دکترش کنه از درد نمیره نکه همه ابن مصیبتا باشه نون شبم نداشته باشه بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا میگن وقتی تو زندگی مشکلی وجود نداشته باشه مغز خودش شروع میکنه اتوماتیک به ابداع یه مشکل

بخدا دقیقا مشکلشون همینه که شما میگین البته من منظورم آدمای پولداره اطرافمه

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

قبول دارم حرفت حقهمن از روی پولدارای دورو ورم گفتم

من پول دارم بچمو بدم کسی بزرگ کنه ولی نمیتونم بدم دلشو ندارم

بودن بچم درده نبودش هم درده

حالا پول دارم با نداشتنش واسم چه فرقی داره؟

نداشتم هم هرشبم اشک بود مثل الان

بخدا دقیقا مشکلشون همینه که شما میگین البته من منظورم آدمای پولداره اطرافمه

اوهوم متوجهم🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خب باز پول داره خرج دوا دکترش کنه از درد نمیره نکه همه ابن مصیبتا باشه نون شبم نداشته باشه بخوره

مگه همه بیماری ها با پول حل میشه؟

معلولیت ذهنی بگو درمانش چیه من زندگیمو بوم بچم سالم شه؟

من پول دارم بچمو بدم کسی بزرگ کنه ولی نمیتونم بدم دلشو ندارمبودن بچم درده نبودش هم دردهحالا پول دارم ...

خدا کره مشکلتتو ان شالله باز کنه

ناراحت شدم برات

هر کس با توجه به شرایط زندگی خودش حرف میزنه ببخش اگه ناراحتت کردم

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

اصلا میگن وقتی تو زندگی مشکلی وجود نداشته باشه مغز خودش شروع میکنه اتوماتیک به ابداع یه مشکل

وای من دقیقا اینجورم ها تا میام مبگم ول کم دنیا ارزش نداره همه چیو فراموش میکنم میچسبم ب شوهرو بچه هام یهو مغزم یه صحنه های وحشناک از زندگیمو میاره جلو چشام ک خون گریه میکنم بنظرت چرا و. راه حلش چی میتونه باشه؟؟

خدا کره مشکلتتو ان شالله باز کنهناراحت شدم براتهر کس با توجه به شرایط زندگی خودش حرف میزنه ببخش اگه ...

نه عزیزم منکه هرشبم گریست، ولی پول اشکامو کم نمیکنه...

مممنومم خداوند به شماهم هرچی آرزوتونه بده در کنار سلامتی🌺🙏

وای من دقیقا اینجورم ها تا میام مبگم ول کم دنیا ارزش نداره همه چیو فراموش میکنم میچسبم ب شوهرو بچه ه ...

نمیدونم واقعا اینم که گفتم تو یه کتاب خوندم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مگه همه بیماری ها با پول حل میشه؟معلولیت ذهنی بگو درمانش چیه من زندگیمو بوم بچم سالم شه؟

ن عزیزم میگم حداقل بجز ببماریش درد دیگه ای نمیکشه..

مادرمنم دوتا بچه معلول داشت همش میگفت کاش اونقد پول دار بودم یه سوپری داشتم تا بچه هام هرچی دوس دارن بردارن بخورن😭🥲

پس پول اونقدرام بد نیست

اخرشم بچه ۲سالش از بی پولی و دیر رسیدن داروهاش تو بغلش جون داد...