2777
2789
منم خیلی خوندم راجبش مغز انسان خیلی پیچیده و ترسناکه😨😬😬

😶‍🌫️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم میگم حداقل بجز ببماریش درد دیگه ای نمیکشه..مادرمنم دوتا بچه معلول داشت همش میگفت کاش اونقد پ ...

قطعا پول بد نیست ولی یکجاهایی هیچ دردی ازت دوا نمیکنه...

مثل وضع الان من، اگه نداشتمم الان ییدار بودم با جیغای دحترم تنها بودم

الانم که دارم وضعم همینه....

نه دارویی داره بخرم خوشحال باشم چون پول دارم میتونم بخرم... هیچی

قطعا پول بد نیست ولی یکجاهایی هیچ دردی ازت دوا نمیکنه...مثل وضع الان من، اگه نداشتمم الان ییدار بودم ...

خدا بزرگه نامید نباش عزیزم اگه پول واسش کاری نمیکنه پس حداقل دست یکیو ک نداره رو بگیر شاید مشکل گشا گره از کارت باز کرد

خاک ب سرم تنهام این چی بود گفتم نصف شبی😂😂😂

🤣🤣🤣منم خیلی تو کف مغزم هستم گاهی وقتا یه چیزی رو انتظار میکشم نمیشه

گاهی یه چیزی رو بعید میدونم و بی خیال میشم میشه

بعد گاهی وقتا همینایی که گفتم هم برعکسش میشه اصلا حساب کتاب نداره کاراش😆

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خب باز پول داره خرج دوا دکترش کنه از درد نمیره نکه همه ابن مصیبتا باشه نون شبم نداشته باشه بخوره

من نگفتم فقر بد نیست 

گفتم بدتر از فقرم هست که ناسلامتیه 

گفتم فکر نکن که اون شدیداً خوش به حالشه...

بعضی چیزها با پول نمیشه خرید 

شوهر حروم لقمه 

دختر فاسد 

که اتفاقا همین پول و عشق و رفاه بیش از حد فاسدش کرده 

چاره ای نداره 

..

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ