2777
2789

پولدار نیستم.ولی امسال وسایل خونمو که عوض کردم بعدش بخاطر یه مشکلی که برام پیش اومد افسردگی شدید گرفتم و اونهمه ذوقی که واسه مبل و فرشام داشتم همش نابود شد. اونجا فهمیدم که دلت خوش نباشه دنیاروهم به پات بریزن ارزشی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان میخاستم گریه کنم جا نداشتم برای گریه دیدم هیچ جا نیست بیخیالش شدم اگه پولدار بودم شاید جا دا ...

نه بخدا فکرمیکنی. وقتی دور از جونت افسرده باشی هیچ چیزی به چشمت نمیاد. فقط میخای که اون رنجت برطرف بشه

تو اون لحظه اصلا مهم نیست کجا داری گریه میکنی.تو اتاق کوچیک یا تو‌یه قصر بزرگ..

من با اینکه خیلی ثروتمندم ولی واقعا شاد نیستم😎🥲

چون از خواب که میپرم میبینم بنزم تو پارکینگ نیست خدمتکارمون صبحانه نچیده چون خودم خدمتکار خونم و پنت‌مون هم رو به کوهای شمال نیست صدتا حفاظ زدیم همسایه روبه رویی نیاد از پنجره‌مون تو😁🤣🤣🤣🤣

نمی دونم پولدارم یا نه ولی مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی  احساس خوشبختیم نمی کنم واقعا پول همه چیز نیست که صرف بودنش ادم حس خوشبختی کنه خیلی  فاکتورهای دیگه  هم در احساس خوشبختی دخیله 

نه بخدا فکرمیکنی. وقتی دور از جونت افسرده باشی هیچ چیزی به چشمت نمیاد. فقط میخای که اون رنجت برطرف ب ...

خدایی قبول دارم ولی اگر پول داشتم اصلا افسرده نمیشدم (الان افسردگی حاد دارم)

چه مثِ نازم 🦩
اینکه پولدار باشی و ناراحت، بدون عرضه خوش بختی رو نداری✋🏻😂

به فرض طرف پولداره سوار ماشین میلیاردی 

خونه مثل کاخ 

پسرش اعتیاد داره 

دخترش هرزه ، همسرش خیانتکار 

خودش اینقد تنها و استرسی 

پانیک شده 

و ام اس گرفته 

زندگی سگی .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مشکلت چی بود مگ ذوقتوکورکرد

والا ریزش مو داشتم ولی مهم نبود برام. اما امسال که رفتم دکتر و آزمایشاتم سالم بودن دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که ارثی و ژنتیکه درمانم نداره. منم هرروز دارم کم مو تر میشم .کف سرم خالی شده. وقتی زنی به این حالت میرسه که زیبایشو درخطر میبینه دیگه مبل و فرش براش چه اهمتی داره

هستن آدمایی که پولدارن وبه نظرشون بدبختنبا این تفاوت که دلیل بدبختی پولدلرا در زندگی ما جز بی اهمیت ...

نگو اینو

درد داشتن بچه معلول نچشیدی

درد سرطان نکشیدی

پولدار باشی یک درد بزرگه

نباشی یک درد بزرگه به اضافه نداشتن پول

هستن آدمایی که پولدارن وبه نظرشون بدبختنبا این تفاوت که دلیل بدبختی پولدلرا در زندگی ما جز بی اهمیت ...

اصلا میگن وقتی تو زندگی مشکلی وجود نداشته باشه مغز خودش شروع میکنه اتوماتیک به ابداع یه مشکل

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نمی دونم پولدارم یا نه ولی مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی احساس خوشبختیم نمی کنم واقعا پول همه چیز نی ...

باشه حالا فعلا برای بی نیازیت خدا رو شکر کن 

انفاقم در حد توانت بکن 

اینقد حس خوب مفید بودن 

میاد سراغت 

وقتی دست کسی رو در حد توانت میگیری

و دلی رو شاد می‌کنی .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نگو اینودرد داشتن بچه معلول نچشیدیدرد سرطان نکشیدیپولدار باشی یک درد بزرگهنباشی یک درد بزرگه به اضاف ...

قبول دارم حرفت حقه

من از روی پولدارای دورو ورم گفتم 

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚