2777
2789
عنوان

بنظرتون پسر سی و دو ساله ای که درس نخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست
امروز تیوی میگفت کسی که موقعیت مالی مناسب نداره نباید ازدواج کنه حتی ازدواجش حرامه

واقعا جمله ی حقیه هرچند بعیده تلویزیون اینو بگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من بخاطر همین نمیرم شبکه بهداشت از وقتی اخرین واکسنشو زدم دیگه نرفتم چند بار بهم زنگ زدن بیا ...

وای من رفتم سری آخر جواب ازمایشمو بگیرم قند و چربی گرفته بودن ازم. زنه نبود منو فرستادن پیش یه آقایی .این دیوس شروع کرد ک اره جلوگیری نکن نازایی میگیری فلان میشه .گفتم من میرم بعدا میام پیش همکارای خانم . من فقط اومدم جواب ازمایشمو بخونید واسم 

یه بارم یه زنه اومده بود خانمه داشت داد میزد سرش ک چرا اقدام نمیکنی واس بچه ی دوم .قشنگ داشت جرش میداد بدبختو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یا خیلی ولخرجی یا امکان نداره 

از ۱۸ سالگیت کار کنی تا ۳۶ سالگی؟؟؟ هیچی نداشته باشی؟؟؟ 

ببین در بدترین حالت ممکن باید یه پاشین داشته باشی بدترینااا

تقریبا ۲۰ سال کار کردی هیچی به هیچی؟ مگه میشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
این شبکهٔ افغانی بود ایرانی نبود ولی من به اینکه اسلامی شو داشت میگفت منظورم بود میگفت مثل کسی که شه ...

دیگه بدتر 🤣🤣🤣افغانی ها که کلا اعتقادی به جلوگیری کردن ندارن . کاش واقعا به حرفاش عمل کنن و ازدواج نکنن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اره رادیو امید مال افغانستان بود من خلاصه نوشتم😎

میبینی اونا هم دارن پیشرفت میکنن من میدونستم یه روز اونا هم میفهمن زیاد بچه آوردن کار درستی نیست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وای من رفتم سری آخر جواب ازمایشمو بگیرم قند و چربی گرفته بودن ازم. زنه نبود منو فرستادن پیش یه آقایی ...

وای نه اینجا خیلی   قشنگ   مودب  برخورد میگنن   ولی فضولی  فضولیه  منم  بدم میاد   اخه  تو زندگی ادم  نیستن  که  بدونن   من  مشگل مالی  ندارم  خداشکر  اوکیم  ولی  بچه ام به شدت  اذیت میکنه  و  حاملگی سختی  داشتم   اصلا فوبیا  گرفتم   از حاملگی  از بچه داری  ۶ماه  کولیک  داشت   وحشتناک  ترین روزا رو گذروندم  تا شد ۲ سالش 

وای نه اینجا خیلی قشنگ مودب برخورد میگنن ولی فضولی فضولیه منم بدم میاد اخه تو زندگی ادم ...

منم مشکل مالی ندارم الکی میگم که دست از سرم بردارن .هربار هم میرم واسم ازمایش مینویسه ک شروع کنم واس اقدام🤣🤣من والا شوهرم بچه نمیخواد .مشکل اسپرمم داره درمانش نمیکنه .منم کلا فوبیا دارم به حاملگی. وحشت میکنم .جدیدا ببینم یکی حامله س نگاهش نمیکنم از ترسم . ماه پیش پریودم عقب افتاد مردم و زنده شدم.یعنی رفتم آزمایش بتا بدم دستام و بدنم مثل چی میلرزید .

منم مشکل مالی ندارم الکی میگم که دست از سرم بردارن .هربار هم میرم واسم ازمایش مینویسه ک شروع کنم واس ...

کاش  شوهر منم مشکل اسپرم  اینا پیدا  کنه  دلم اصلا  بچه  نمیخواد  ولی شوهرم  دوست داره  بچه  من  قرص میخوردم    یک سال نیم  ولی بهم  یهو نساخت  حالمو بد  کرد نتونستم  ادامه بدم   و الان به شدت  نگرانم  اصلا دلم  رابطه   نمیخواد  از استرس  زیاد   

کاش شوهر منم مشکل اسپرم اینا پیدا کنه دلم اصلا بچه نمیخواد ولی شوهرم دوست داره بچه من قرص ...

شوهر من چشمه ش خشکیده 😆کلا یکی دو قطره میاد به زور 

بعد اتفاقا دیشبم بحثش بود گفت الان حماقته بچه اوردن .گفتم آره آینده ی خودمون معلوم نیست . گفت نه بخاطر اینده نمیگم الان بخوای باردار بشی بزایی تا دو سالگی برسونیش کلی خرج کنی باید . آدم مگه عقلش کمه .خوب بچه نمیاریم راحت .تو دلم گفتم والا منم از خدامه 

حالا شوهرمن تک فرزنده پدر مادرشم پولدارن .یعنی بخوام بچه بیارم کل این ثروت می مونه واس بچه ی ما اما دوست نداریم بچه دار شدنو 

کاش شوهر منم عاقل بشه و کویر

🤣🤣کافور بده بهش 

اما جدی منو شوهرم به خاطر شغلی ک داشتیم . جفتمون احتمال ۹۰ درصد نازا باشیم . ما شیمیست هستیم با فلزات سنگین تو آزمایشگاه کار کردیم ک عقیم شدن خوب خوبه س . سرطان و هزار کوفت زهرمار داره کارمون