2777
2789
عنوان

بنظرتون پسر سی و دو ساله ای که درس نخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست

دختره و خانواده ش چه فکری کردن به این بله دادن😶؟؟؟؟؟

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

حق نداره شاکی باشه گوه خورده شاکی باشه که چرا باباش پول نداره

ولی بهشم سخت نگیر که چرا نداره. مملکت بی صاحابه شب میخوابیم صبح همه چی ده برابر شده! اعصابا داغونه. باید یه فکری به حال خودش می‌کرد. وقتی هیچی نداشت چرا اصلا زن گرفت وقتی هنوز نمیتونه خودشو جمع کنه؟ ای من ری💩دم دهن اونایی که این بلا رو سر ما آوردن

اعصابم خورده باهام مخالفت نکنین -_-

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داره به نظرم خب ببین هممون کار میکنیم ولی میتونیم خونه بخریم؟ نه دهنمون صاف شد تو این اوضاع چرا چون دو نفر دیگه دوست داشتن بریزن رو هم و بچه دار بشن ببخشید اینجور میگم چون واقعا خودمم از زندگیم ناراضیم کاش اصلا از اول نبودم باید یه دور نمایی از آینده رو هم ببینی بعد بچه بیاری بچه ی ما همون چیزی رو خواهد داشت که ما داریم از تو هوا که چیزی براش نمیریزه زمین

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
امروز تیوی میگفت کسی که موقعیت مالی مناسب نداره نباید ازدواج کنه حتی ازدواجش حرامه

پس چجور همون تی وی میگع بچه بیارید حتی اگه شرایط مالی اوکی ندارید ؟

من هربار میرم خانه بهداشت میگه بچه بیار میگم شرایط مالیم اوکی نیست میگه الان شرایط مالی هیچکس اوکی نیست اما بیار 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
حق داره به نظرم خب ببین هممون کار میکنیم ولی میتونیم خونه بخریم؟ نه دهنمون صاف شد تو این اوضاع چرا چ ...

خب اگر اینجوریه پس این پسرم خودش باید دور نما رو ببینه 

وقتی خودش وضعش خوب نیست زن نگیره بچه نیاره دیگه چون چند وقت بعد بچه خودش شاکیه

حق نداره شاکی باشه گوه خورده شاکی باشه که چرا باباش پول ندارهولی بهشم سخت نگیر که چرا نداره. مملکت ب ...

همینو بگو فردا بچه ی خودش بهش میگه چرا نداری؟ موندم چرا وقتی خودش طمع خانواده ی ندار رو چشیده و شاکیه باز یکیش رو تشکیل داده

چرا مخالفت کامنتت همش حق بود لایک

والا یه عده که نمیدونم تو کدوم ایران زندگی میکنن که همه چی واسشون گل و بلبله هرررررچی بشه میان دفاع میکنن. منظورم اونا بود -_-

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
خب اگر اینجوریه پس این پسرم خودش باید دور نما رو ببینه وقتی خودش وضعش خوب نیست زن نگیره بچه نیاره دی ...

موافقم خودشم نباید این کار رو میکرد اتفاقا خودمم در جواب یکی از کاربرا این رو گفتم فردا بچه خودشم بهش همین رو میگه

پس چجور همون تی وی میگع بچه بیارید حتی اگه شرایط مالی اوکی ندارید ؟من هربار میرم خانه بهداشت میگه بچ ...

من بخاطر همین  نمیرم  شبکه بهداشت  از وقتی اخرین واکسنشو زدم  دیگه نرفتم چند بار بهم  زنگ زدن بیا    گفتم باسه  یه بارم  زنگ زد سوال پیچ  کرد منو اخر پرسید نمیخوای  بچه بیاری  بچت ۲ سالش شده گفتم  نه  گفت بیار  گفتم  کار دارم   خداحافظ قطع گردم به تو چه اخه  تو همین یدونه موندم  

پس چجور همون تی وی میگع بچه بیارید حتی اگه شرایط مالی اوکی ندارید ؟من هربار میرم خانه بهداشت میگه بچ ...

این شبکهٔ افغانی بود ایرانی نبود ولی من به اینکه اسلامی شو داشت میگفت منظورم بود میگفت مثل کسی که شهوت نداره اونم نباید ازدواج کنه

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز