2777
2789
عنوان

دخترم دخترمو سوزوند اعصابم خرابه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست
والا همش شوهرمه برا خودش فیلم میزنه فلش اینام مبیننبخدا تیکه تیکه دیدم میسوزوندن ومیکشتنو گفتم به شو ...

خب خودش ببینه ولی بچه رو نباید بذاری ببینه 

حالا باز ترسناک هیجانی باشه اره ولی اینا شکنجس رو روحیه شون خیلی اثر میذاره

من از چیزی که شما تعریف کردید این نتیجه رو گرفتم که دختر بزرگترتون از خودش بدش اومده و ممکنه خودش رو ...

خداشاهده این سری الکی الکی اینجوری کرد خدا شاهده حتی گفتم به دختر بزرگم فلانی به نظرت گمج بخرم چی بخرم گفتم حواسشو پرت کنم جواب منم میداد یه بیشعوریم نثار خواهرش میکرد سر دستبند که مال دختر کوچیکمه بعد داشت خرابش میکرد

گفت خرابش نکن اونم گفت مال خودمه و...دعوا کردن

قلبم درد میکنه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بهتون بر میخوره.خوب منم دوتا بچه دارم که خیلی دارم روی تربیتشون تلاش میکنم .تا حد زیادی هم موفق ...

خیلی بده بیایید بگید بی تربیت هستین نه والا بی تربیت نیستیم بخدا ...میتونستی همی پیامو بزاری من خانواده م برام عزیزن قلبم درد میگیره کسی توهین کنه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
یا خدا😱

دکتر گفت چقد شیر زن بودی که راحت دستشو آزاد کردی بازم شب بود وباباشون شیفت

گفت شانس آوردی والی این موارد زیاد داشتیم که انگشتاشون قطع شده

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خداشاهده این سری الکی الکی اینجوری کرد خدا شاهده حتی گفتم به دختر بزرگم فلانی به نظرت گمج بخرم چی بخ ...

بچه کوچیکن عزیزم خودتو سر این چیزا ناراحت نکن دوسال دیگه باهم خوب میشن ایناهم گذراس فقط مواظب باش روحیه هیچکدومشون بهم نریزه.من با برادر اولیم که الان 14 سالشه بدترین دعواهارو داشتم چون ازش هشت سال بزرگتر بودم و انتظار داشتم کاملا گوش به حرفم باشه😆ولی الان اینقدر باهم خوبیم که میتونم بگم با هیچکس به اندازه من صمیمی نیست.دخترای نازتم چند سال دیگه جوری همدم هم دیگه میشن که لذتشونو ببری

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

منظورم از تربیت شما و پدرش نادرست هست این بود که نحوه تربیت شما و پدرش در قبال بچه ها نادرست هست.الان پیام خودم رو دوباره باز خوانی کردم و دیدم درست القا نکردم.بنده عذر خواهی میکنم.حق با شما بود لحن من اشتباه بود.البته سهوی بود.

چرا بهتون بر میخوره.خوب منم دوتا بچه دارم که خیلی دارم روی تربیتشون تلاش میکنم .تا حد زیادی هم موفق ...

اگه راهنمایی دارید وتجربه ی دارید به منم بگیذ ممنون میشم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
منظورم از تربیت شما و پدرش نادرست هست این بود که نحوه تربیت شما و پدرش در قبال بچه ها نادرست هست.الا ...

تاج سرید چه کنم آجی حس میکنم بلد نیستم چه جوری باهاشون حرف بزنم چه کارهای انجام بدم مثلا یه بار معلمش گفت خانم فلانی خیلی چیزهای فانتزی برای دخترت نخر زیاده خواه میشن

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
بچه کوچیکن عزیزم خودتو سر این چیزا ناراحت نکن دوسال دیگه باهم خوب میشن ایناهم گذراس فقط مواظب باش رو ...

وای آجی برامون دعا کن😭😭😭😭😭

دقیقا اینام همو دوست دارن...

ولی بزرگه میگه به همه حرفام گوش بده...

کوچیکه هم لجباز وغد گوش نمیده😭

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔