2777
2789
عنوان

دخترم دخترمو سوزوند اعصابم خرابه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته خیلی حق دارید برام پیش اومده مدل دیگه اش🥺😔

یه بار داشتن بازی میکردن دست دختر کوچیکه رفت زیر زنجیر دوچرخه دختر بزرگه دارم دیوانه میشم بقرآن

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خداروشکر شما با تربیت هستید کافیه

چرا بهتون بر میخوره.خوب منم دوتا بچه دارم که خیلی دارم روی تربیتشون تلاش میکنم .تا حد زیادی هم موفق بودم.کاستی هایی ام وجود داره.البته نیاز هست همسرتون هم با شما همسو باشه.از الان هم شروع کنید هیچ وقت دیر نیست موفق باشید عزیزم

من بچه اولم و دوتا برادر کوچیکتر دارم با اختلاف سنی 8 و 10سال.با توجه به تجربه خودم میگم الان که 21 ...

آجی بقرآن من سکوت میکنم والانم کردم تا اینکه سوخت باسنش یه طرفش کامل سوخته قربونش میرفتم؟؟؟اصلا نتوستم کنترل کنم خودمو حسابی دعواش کردم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
این روانشناسای خل میگن پدر ومادر دخالت نکنن خودشون دوست میشن...خدایا منم خسته ام😭

وا مگه میشه دخالت نکرد 😶

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مهربون بعید میدونم مهربون باشه خشونت رو حتماا توی پدر مادر یا یکی از اعضای نزدیک خانواده دیده چقدر و ...

هرچیم باشه شما اگه شخصیت داشتی واحترام سرت میشد حق بی ادبی وتوهین نداشتی ...

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مهربون بعید میدونم مهربون باشه خشونت رو حتماا توی پدر مادر یا یکی از اعضای نزدیک خانواده دیده چقدر و ...

تاصبح بیام بگم متوجه نیستی میگم مثلا تهدید کرد نخواست یسوزونه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
آجی بقرآن من سکوت میکنم والانم کردم تا اینکه سوخت باسنش یه طرفش کامل سوخته قربونش میرفتم؟؟؟اصلا نتوس ...

نه نه اصلا نمیگم دعواش نکنید،اتفاقا کارتون خیلیم درسته این که بچه بزرگتر فکر کنه میتونه به جای پدر یا مادر و در حد اونا بچه کوچیکتر رو ادب کنه کاملا اشتباهه.فقط میگم شخصیتش جلوی خواهر کوچیکتر زیر سوال نره یعنی توهین بهش نکنید چون اینجوری به مراتب خشمش زیادتر میشه و ممکنه بیشتر به مشکل بخورن هم با خواهر هم با شما

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

من ۴ سال پیش دقیقا تو شرایط دختر بزرگت بودم و حرفایی شنیدم از طرف مامانم که نباید میشنیدم الان خیلی ...

شما هم به خواهر یا برادرتون آسیب زدید؟

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
مثلا تنبیه فیزیکی هیچکس حق نداشته باشهفحش یا حرف بد نباشهفیلمایی ک مناسب سنشون نیس نبینن مثلا همین د ...

والا همش شوهرمه برا خودش فیلم میزنه فلش اینام مبینن

بخدا تیکه تیکه دیدم میسوزوندن ومیکشتنو گفتم به شوهرم اینا چیه گفت خودشون گذاشتن اینام کنجکاون...

چشم بنویسم رو کاغذ بیینم جواب میده😔💔

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
شما هم به خواهر یا برادرتون آسیب زدید؟

شاید تو دعوا اره 

ولی منظورم اینه مراقب تک تک کلماتی که بهش میگی باش چون دیگه یادش نمیره 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

من از چیزی که شما تعریف کردید این نتیجه رو گرفتم که دختر بزرگترتون از خودش بدش اومده و ممکنه خودش رو یه شخص خطرناک ببینه چون به خواهر کوچیکترش اسیب زده و متاسفانه شاید نتونه خیلی منطقی فکر کنه توی این سن و فرق بین سهوا یا عمدا انجام دادن این کارو مشخص کنه چون عصبی بوده.قطعا برخورد بد داشتن باهاش هم غرورشو جریحه دار میکنه هم خشمگین تر میشه و اینو جور دیگه ای نشون میده،چه بسا بدتر خدایی نکرده

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...