2777
2789

پریودم عضلات شکمم گرفته 

دسشویی دارم نمیتونم برم دسشویی عضلاتم تکون نمیخورن 

هم روده هام درد میکنن هم فشار رومه مثانه آم هم تیر میکشه 

چی بخورم برم دسشویی خیلی حالم بده

فردا هم باید برم سر کار

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

کاش من اینجور بودم

مث چی اعصابم خورده یمی نو خواب تکون میخورع جیغ میزنم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بطور وحشتناکی وقتی پریود میشم درد میکشمشیاف که میذارم آروم میشم

از صبح دو تا گذاشتم 

یکی دیگ هم برارم یعنی

بومادران بخور اگع داری شوید دم کن با نبات بخور کمرتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده کنار بخاری بشین خوب گرم بشه شیاف بزن زودتر اثر بکنه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
دیکلوفناک گذاشتی؟؟مسکن قوی بخور

اره یکی بزارم بخوابم خیلی خستم از پنج صبح بیدارم😭

عزیزم من همینطوری بودم.. میتونم بهت بگم سر فرصت یه سونو واژینال برو.. من رفتم و کیست آندومتریوز داشت ...

دقیقا علائم اندومتریوز رو دارم 

ولی من از اولین پریود همینطور بودم از همون ۱۲ سالگی