2777
2789
عنوان

دخترم دخترمو سوزوند اعصابم خرابه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 62 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه اولم و دوتا برادر کوچیکتر دارم با اختلاف سنی 8 و 10سال.با توجه به تجربه خودم میگم الان که 21 سالمه ولی وقتی بچه تر بودم و مخصوصا که پدر و مادرمم هردو شاغل بودن مسئولیت اون دوتا به دوش من بود و هست،خیلی وقتا برادرام کارایی میکردن که مادرم نمیدید و متوجه نمیشد ولی وقتی برخورد بد منو باهاشون میدید خیلی بد و تند واکنش نشون میداد.به نظرم یکم بیشتر خودتونو کنترل کنید و سعی کنید تا جایی که امکان داره جلوی خواهر کوچیکترش شخصیتش رو زیرسوال نبرید

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

وا این همه خشونت و. خوی حیوانی از کجا توی دخترت بوجود اومده اونم دختر ۱۴ ساله بالغ

بخدا خیلی مهربونه ولی اون خوی خشنشم گاهی گل میکنه

من برای درد دل تاپیک زدم عزیزم نه اینکه هرچه از دهنت بیاد بگی به دخترم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

حتی اگه کارش اشتباه بود با آرامش و بدون توهین بهش بفهمونید شاید اونم ناخودآگاه نسبت به خواهر کوچیکترش احساس مسئولیت میکنه و میخواد به نوبه خودش اونو تربیت کنه ولی هنوز به بلوغ فکری نرسیده.

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

بخدا خیلی مهربونه ولی اون خوی خشنشم گاهی گل میکنهمن برای درد دل تاپیک زدم عزیزم نه اینکه هرچه از دهن ...

مهربون بعید میدونم مهربون باشه خشونت رو حتماا توی پدر مادر یا یکی از اعضای نزدیک خانواده دیده چقدر وحشتناک

تروخدا بچه بزرگتو بیشتر حواست بهش باشه اون الان بیشتر از خواهرش میفهمه و سنش خیلیییییی حساس تره 

لطفا هواشو بیشتر داشته باشه 

هر حرفی که بهش بزنی تو ذهنش صدبرابر بزرگتر میشه مخصوصا الان که عذاب وجدان داره خواهرشو سوزونده 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

من ۴ سال پیش دقیقا تو شرایط دختر بزرگت بودم و حرفایی شنیدم از طرف مامانم که نباید میشنیدم الان خیلی وقت از اون ماجراها میگذره و رابطمون باهم خوبه ولی من دیگه حسی به مامانم ندارم

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
خیلی سخته مادر شدن 😔😭😭فاصله سنی دخترای منم تقریبا مث دختراته گاهی لج و لجبازی می کنن ۳ و ۸ ساله ع ...

این روانشناسای خل میگن پدر ومادر دخالت نکنن خودشون دوست میشن...

خدایا منم خسته ام😭

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔