2777
2789
عنوان

من و دوستم یجا کار می‌کنیم

136 بازدید | 18 پست

اون از هر لحاظ از من بهتره 

تنها خوبی که من دارم اینه که خودمو نمیگیرم و با همه گرم و صمیمی ام البته نه اینکه با پسرا بگم بخندم تو محل کارا ولی خودمم نمیگیرم مهربونم و خوش رو هستم ولی اون اینطوری نیست تو قیافس کلا با همه 

که خب حتی اینم یه حسنه بازم براش و فکر می‌کنم مردا کلا از این تیپ دخترا بیشتر خوششون میاد تا دخترایی که همیشه خوشرو و خوش اخلاقن 

بازم میگم منظورم از خوش رویی و خوش اخلاق ولنگاری و سبک بازی نیستا اتفاقا خیلی خیلی زیاد حدود رو رعایت میکنم ولی خوش اخلاقم و خودمو اصلا نمیگیرم 

حالا یه خانومه تو محل کارمون به یکی از همکارای دیگم گفته یکی از من خوشش میاد ولی فعلا نگفته کیه و... 

ازونجایی که من و دوستم همش با همیم 

ته دلم میگم امکان نداره از من خوششون بیاد و قطعا منظورش دوستم بوده 😢 چون اون خوش چهره تر هم هست البته خوشگل نیس ولی خب از من بهتره 

خلاصه اعتماد به نفسم رو از دست دادم میگم نکنه الان برگرده به همکارم بگه اینو نمی‌خواست اونو میخواست 

کلا اینکه با دوستم یه جا استخدام شدیم دردسر شده واسم 

مرتب خودمو با اون مقایسه میکنم و اونم واقعا از من بهتره  

اینی هم ک دوستم خودشو میگیره رو همه میگن 

یعنی تا حالا یه نفر هم‌ نشده اینو نگه 

واقعا مردا از همچین تیپ دخترایی خوششون میاد؟ که خودشون رو میگیرن و فکر میکنن از بقیه بالاترن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما هر کدوم وجودمون تو جای خودش ارزشمنده

عشقم هروقت قسمتت باشه میاد پیشت و از دستت نمیره

تو به اندازه ی خودت تلاشتو می‌کنی تو کارا💞

از خدا‌ میخوام بهترینا رو روزیت کنه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

نمیتونم خب از هر جهت که خودمو با اون مقایسه میکنم اون بهتره واقعا

چه ربطی داره دختر 

من دوتا خاله دارم یکیشون خیلی خیلی معمولی یکی دیگه بشدت خوشگل 

شوهر اونی که خیلی قیافه ی متوسطی داره ۱۰۰۰۰۰ بار بهتر از اون یکی خالمه هم از لحاظ مالی هم اخلاقی

هيچوقت دلم نمیخواد این موقعیتو درسته دوست ادمه ولی میتونه خیلی سمی تز از یک غریبه باشه توام نترس هرکس یه علایقی داره مثلا اکثرا دیدم میگن طرف خوبه مهربون باشه سرد نباشه 

هیچوقتم خودتو مقایسه نکن با دوستت که نابود میشی،قضیه خوش اومدن و ایناهم فعلا زیاد نرو تو فازش برای ارامش خودت میگم

هيچوقت دلم نمیخواد این موقعیتو درسته دوست ادمه ولی میتونه خیلی سمی تز از یک غریبه باشه توام نترس هرک ...

دقیقا خیلی خوب گفتی 

واقعا سمی شده واسم 

چون حتی در برخورد با من ک دوستشم هم خدشوو میگیره مثلا یه بار پیش اومد بهم گفت رئیسم من رو از قصد انتخاب کرده و تو رو نه چون از مصاحبه ای که با تو کرده راضی نبوده و گفته من اینو نمیخوام 🥲 انقدر ناراحت شدم 

میدونی حتی اگر راست هم باشه واقعا نمیدونم چرا انقدر صریح همچین چیزی رو به کسی که ادعاش میشه دوستشه میگه 

۱۵سال پیش موقعی که دانشجو بودم منو دوستم که اتفاقاً خیلی با هم صمیمی بودیم من همیشه حسرت چهره اونو میخوردم نه اینکه زشت باشم ولی زیبایی اون واقعا به چشم میومد اون همیشه به من میگفت خواستگاری زیادی دارم از بین هم دانشحوها ولی من تو اون چند سال ۲, خواستگار بیشتر نداشتم

الان اون مجرده و من تشکیل خانواده دادن و چند تا بچه دارم

بعداً فهمیدم اون همیشه به دروغ کلاس میزاشت هیچ خواستگاری نداشت 

دقیقا خیلی خوب گفتی واقعا سمی شده واسم چون حتی در برخورد با من ک دوستشم هم خدشوو میگیره مثلا یه بار ...

اون دوستت نیست دشمنته اگه قبل این تردید داشتم الان قشنگ مطمعن شدم، چیزی به اسم دوست وجود نداره سعی کن کمتر هم باهاش معاشرت کنی که کمتر اسیب ببینی

خودم که خیری از دوست ندیدم ولی امیدوار یه دوست واقعی برای تو پیدا بشه:)