2777
2789
عنوان

از لباسم دعا طلسم پیدا کردم😭😭

256 بازدید | 32 پست

چند مدته با عشقم ک نامزد هم هستیم کلا رابطمون بهم خورده با وجود اینکه سال هاااس عاشق همیم. 

چند روز پیش مامانم  از خونمون دعا پیدا کرده بود اسم منو نامزدم تو دعا بود خیلی ترسیدیم 

امشبم ک از کمدم لباس راحتی برمیداشتم بپوشم حس کردم پیرهنم خش خش میکنه برگردوندم دیدم ی کاغذ ک توش دعا نوشته شده😭😭😭 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چقد ترسناک!

هرکی دعا رو میاره مطمئنن از خانوادته حالا عروس یا دماد یا کسی دیکه

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

یا صاحب الزمان... پناه میبرم به خدا از شر و وسوسه های شیطان رجیم

عزیزم قرآن بخون و توسل کن..جادو خیلی سخته ولی توکل به خدا سخت تر و محکم تر

تاپیک‌آخرمم اگه خواستی نگاه کن ان‌شاءالله امام زمان پناهت باشه

پشمام ... 

من اعتقادی به اینکه اونا جواب میدن ندارم خدایی ...

ولی هر کی رفته دنبال اینکارا برای شما خاک تو سرش کنن 

خودیه ها طرف 

وگرنه هر کسی نمیتونه بیاد خونتون و توی لباس راحتیت جادو جنبل بِچَپونه ... 

به نظرم حواست به اونایی که خونتون رفت و آمد دارن باشه

سعی کن زیاد نماز بخونی و قران بذاری تو خونه دعا هم بدین اب روون

درسته زیاد خانواده مذهبی نیستیم ولی نمازمون سر وقته مامانمم همیشه قران میخونه ولی نمیدونم چ بلایی سر زندگیم اوردن

پشمام ... من اعتقادی به اینکه اونا جواب میدن ندارم خدایی ...ولی هر کی رفته دنبال اینکارا برای شما خا ...

خدا زلیلش کنه ایشالا سر خانواده خودش بیاد خیلی حالم بده بخدا عین بچه ها گریه میکنم

یا صاحب الزمان... پناه میبرم به خدا از شر و وسوسه های شیطان رجیمعزیزم قرآن بخون و توسل کن..جادو خیلی ...

چشم عزیزم. ولی اخع چجوری دعا و طلسم از بین میبرن چیکار کنم ب کی بگم