2777
2789
عنوان

از لباسم دعا طلسم پیدا کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 32 پست

تو اشناها و اطرافیانتون کسیو دارید که بخاد همچین کاریو بکنه؟

اگر اره رابطتونو باهاش قطع کنید،اگر با همسایه‌هاتون صمیمی هستید سعی کنید بااونام رابطتونو کم کنید

دعا خیلی تاثیر بدی داره من تو خانوادم پیش اومده و دیدم طرف دعا گرفته و یه زندگیو از هم پاشونده

سعی کنید عاملشو پیدا کنید و فاصلتونو رعایت کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم. ولی اخع چجوری دعا و طلسم از بین میبرن چیکار کنم ب کی بگم

عزیزم نرو پیش دعا نویس

قرآن و دعا بخون و با نامزدت با محبت تر رفتار بکن و یه جوری متوجهش کن که حسود زیاد دارین

تاپیک‌آخرمم نگاه کن که نشونست

نمیشه با اطمینان گفت

چجوری ی غریبه میره ت لباس تو کمد میزاره

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
عزیزم نرو پیش دعا نویسقرآن و دعا بخون و با نامزدت با محبت تر رفتار بکن و یه جوری متوجهش کن که حسود ز ...

نامزدم بخاطر من روی خانوادش وایساد تا راضی شدن عقد کردیم الان ی جوری بینمون سرد شده انگار ن انگار عاشق هم بودیم تازشم چن مدته قهریم😢😢

مامانم میگه هرکیه از خودمونه خودیه ک میتونه راحت بیاد خونمون میگه حتما یجوری کش رفتن بردن لباستو😭😭

مطمئن باش خودیه

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
نامزدم بخاطر من روی خانوادش وایساد تا راضی شدن عقد کردیم الان ی جوری بینمون سرد شده انگار ن انگار عا ...

عزیزم...:)

کار خونواده ی خودش نیست؟

به هرحال مشکلاتتون رو باید باهم درست کنید

از کجا معلوم دعای رزق و خوشبختی نباشه..

پناه ببر به خدا و به این تیکه کاغذا متکی نباش