2777
2789

ی خانم بود سرطان ریه داشت و تو اینستا گاهی پست های ک میزاشت رو میدیدم

هردفعه واسش دعا میکردم

ی دختر ۹ساله داشت  کلیپ های گذاشته بود  وقتی بخاطر شیمی درمانی مامانه کچل کرده بود و دختره به سختی جلوی بغضشو گرفته بود

هردفعه میدبدم اشک میرختم

الان اتفاقی تو اکسپلور اینستام دیدم  که ۳دی  فوت شده

یعنی خدامیدونه الان چ حالیم

ی کلیپ دیگش بود روز مادر یعنی ۲ دی دخترش اومده بود بیمارستان  به دخترش میگفت خوب میشم زود میام خونه

فرداش فوت شده

اون بچه تا بزرگ شه هر دفعه خاطره بدی از روزمادر داره🥺

خدا به قلبش آرامش بده بی مادری سخته

کلا ۶ماه طول کشیده بود از تشخیص تا فوتش

یهو تو ی مدت کم چطور  ی زندگی نابود میشه🥲💔💔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من دیدم کلی گریه ام‌گرف با اشک دخترش ولی یکی دوماههاصن وقت نشد نگا کنم🥲🥲🥲

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

دقیقا همین پیج و همون پست که با دخترش روی تخت بیمارستان حرف میزدن و خبر فوتش رو من اتفاقی تو اکسپلور دیدم ساعت ۱۱ساعت و تا ۶صبح نتونستم بخوابم.....حالم خیلی بد شده بود...دخترش فقط....

پیجشو داری منم کیلیپشو دیده بودم💔💔

نه تو اکسپلور دیدم رفتم تو پیجش کلیپاشو دیدم نفهمیدم چطور جلو اشکامو بگبرم

بغض داشت خفم میکرد

یعنی هر کلیپی با دخترش داشت رو ۱۰ بار نگاه کردم و گریه کردم

چقدرم مظلومه بچه😭

نه تو اکسپلور دیدم رفتم تو پیجش کلیپاشو دیدم نفهمیدم چطور جلو اشکامو بگبرمبغض داشت خفم میکردیعنی هر ...

پس نبینم بهتره حالم به اندازه کافی بده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وای من دیدم کلی گریه ام‌گرف با اشک دخترش ولی یکی دوماههاصن وقت نشد نگا کنم🥲🥲🥲

منم امشب اتفاقی دیدم فوت کرده😭

دوسه تا کلیپ جدید با دخترش گذاشته بود

خییییلی غم داشت

من که چند تا عزیز در اثر سرطان از دست دادم ......شاید یه روز یکی واکسن یا یه همچین چیزی براش کشف کنه ...

خدا رحمتشون کنه

منم دیدم قلبم تیکه تیکه شدچقد که امیدوار بود تا لحظه آخرو میپرسم از خودم که کو‌ خدا اصلا وجود داره

خیییلی امیدش زیاد بود

بخاطر دخترش خیلی جنگید

ولی حیف🥲

منم امشب اتفاقی دیدم فوت کرده😭دوسه تا کلیپ جدید با دخترش گذاشته بودخییییلی غم داشت

خدا بزرگه‌..میترسم ببینم ..ولی مطمئنم خدا دخترش تنها نمیذاره

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه