2777
2789
عنوان

باید برم از این خونه دیگه نمی تونم بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 64 پست
من کارای شوهرموبگم میری دورسرشوهرت میچرخی به خدا😂😂😂شوهرمن یه بار دخترم کوچیک بودازاون ویروسیا گرف ...

مثل شوهر سابق من

تا دعوامون میشد کل طایفشو می‌ریخت خونمون منو بی آبرو میکرد

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

این محبت منو نمی خواد مثل گربه بی چشم و رو

شوهرمنم اوشب درحمومو بازکرده بود نشون بقیه میداد چون لباسای بچه وروفرشیا که بچه بالا آورده بودهنوزوقت نکرده بودم بشورم توحموم بود😑😑میدونم تحملسون سخته ولی چاره چیه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مردا اصلا هیچ درکی از بارداری وبچه داری وشب بیداری ومحبت کردن ندارن 😑😑قربون خدابرم کاش اینارو ...

خدا شاهده بچمم دنیا اومد حالا دو ماهش نشده اصرار کرد بیا بریم با دوستم و زنش بیرون بجه دوماهه هوا سرد اونام مراعات نمیکردن ی بنده اهنگ این خر نیس چیه پس

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
مثل شوهر سابق منتا دعوامون میشد کل طایفشو می‌ریخت خونمون منو بی آبرو میکرد

اینم همینه تو فک کن یه بچه مریض تو بغلم خودم دو روز از پادراومدم خاندانشو آورده بود تا داخل حمومم نشون میداد که لباسا وروفرشیا رو انداخته بودم حموم ازبس بچه بالا اورده بود ...هنوزم یادم میوفته دلم میگیره یه آدم تاچه حدمیتونه سنگ دل باشه حال اون شبم هیچ وقت یادم نمیره😭

خدا شاهده بچمم دنیا اومد حالا دو ماهش نشده اصرار کرد بیا بریم با دوستم و زنش بیرون بجه دوماهه هوا سر ...

ماها شانس نیاوردیم از شوهر .... داداش خودم زنش حامله بود همه کاراشو میکرد توزایمانشون کیک وگل وهمه چی ولی شوهرمن تو زایمانمم حتی یه شاخه گل نگرفت خاک توسرشون کنم ولشون کن 

اهان این از بنجل هم بدتره

خدا کمکت کنه عزیزم فکر نکن بیرون خبریه بشین زندگیتو بکن یه مدت به خودت زندگیت وبچت برس غذاتو بپز خونتو تمیز نگهدار درکنارش شاد باش اما با همسرت سرسنگین قول میدم جواب میده 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اینم همینه تو فک کن یه بچه مریض تو بغلم خودم دو روز از پادراومدم خاندانشو آورده بود تا داخل حمومم نش ...

کاملا درکت میکنم

حالا با این وضعش من بازم طلاق نمیخواستم اون به زور طلاقم داد 

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

ماها شانس نیاوردیم از شوهر .... داداش خودم زنش حامله بود همه کاراشو میکرد توزایمانشون کیک وگل وهمه چ ...

داداشم خانمش ک زایید اجازه دیدن زنش و بچه رو ندادن گفت هر وقت خانمم اجازه بده و امادکی داشت بیاین!!!!خیلی شیک

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
کاملا درکت میکنمحالا با این وضعش من بازم طلاق نمیخواستم اون به زور طلاقم داد

خداروشکرکن راحت شدی از دستش منم فقط به خاطردخترم موندم چون میدونم طلاق بگیرم بچه رونمیده اینجورآدما اصلا لایق زندگی نیستن 

داداشم خانمش ک زایید اجازه دیدن زنش و بچه رو ندادن گفت هر وقت خانمم اجازه بده و امادکی داشت بیاین!!! ...

داداش منم همین بود ولی بچه من تو اوج کرونا بغل این واون میچرخید 😑😑خدا اینجور شوهرا رو از روزمین برداره انشالله