2777
2789
عنوان

باید برم از این خونه دیگه نمی تونم بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلش حامی نبودنشه

عزیز دلم حامی نیست یعنی چی ؟؟از نظر شما حامی نبودن یعنی چی ؟؟وکجا؟ اگه منظورتون دربرابر توهینای خانوادشه خودت کاری بکن گاهی هستن آقایونی که خیلی وابسته خانوادشونن ونمیتونن جوابشونو بدن از جمله همسر من ببین خودت کم کم ازشون فاصله بگیر تا آرامش داشته باشی

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بببین یه چیزی میگم گوش بده فقط ۴۰ روز به خودت برس 

شاداب باش 

اصلا بهش اهمیت نده اما اوضاع خونه رو در آرامش نگه دار شامو ناهار هر کوفتی که میخواد آماده کن بهونه دستش نده 

اما مهمترش اینه به خودت برسی  یه تغییر تو ظاهرت بده رنگ‌موتو عوض کن آرایشگاه برو یه رژیم بگیر  تو خونه آهنگ بزار با دخترت برقص بزار بببینه تو خوشحالی شادی بعد ۴۰ روز  تصمیم نهایی تو بگیر فرض کن یه آزمون داری میدی و نتیجش تو چهلمین روز میاد اصلا تمرکز نکن رو نکات منفی  

فقط به خودت برررررس انقد شاداب باش که فکر کنه تو یکی دیگه ای تو خونه بعد خودت نتیجش میبینی هر از گاهی کتاب بخون انقد نسخه نگیر از ما نی نی سایتیا فقط در صورتی که تورو به آرامش دعوت کردن جای زخم زبون زدن

این به خاطر دختر برادرش که میره گالری شوهرمو بدون اجازه می گرده من گفتم گوشی شخصیه به خاطر اون جلو ج ...

وقتی میبینی کسی نداری زبونت کوتاه کن ی مدت بخاطر بچه ترکی مگه دارم فارسی میگم دوست من بخاطر بچه اروم بشین با هر مشقتی زندگیت بکن.تو ک حامی نداری خودت کجا میخای بچه رو ببری رو لجبازی بیفته بچه رو نده یا بازی در بیاره خوبه؟هر چی کفت جوابش نده غذا درست کردی صداش بزن لباسش بشور داره میره سر کار لقنه بگیر بگو ببر فلانی

حتی بعد دعوای سنگین 

اگر این ادم نشو بیا فحش بده ب من

محبت تو دل همه ادما غوغا میکنه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اره ولی اینکه جلو خانواده.ش ضلیع ت کنه خیلی بدتره

من کارای شوهرموبگم میری دورسرشوهرت میچرخی به خدا😂😂😂شوهرمن یه بار دخترم کوچیک بودازاون ویروسیا گرفته بود اسهال استفراغ شدید وتب شدید داشت من دوشب بیداربودم وکل خونه ترکیده بودحالا فک کن آقا چیکارکرد؟؟؟هیچی زنگ زد کل طایفشورخت خونه که بیاین ببینین این وضع خونمونه خانوم هیچ کاری نکرد!!!!یعنی خرتر بی درک تر از شوهرخودم ندیدم

عزیز دلم حامی نیست یعنی چی ؟؟از نظر شما حامی نبودن یعنی چی ؟؟وکجا؟ اگه منظورتون دربرابر توهینای خانو ...

ببین تاپیک م ترکید 

دختر خواهرش گوشی شوهرمو می گرده هزاران بار چند بار فیلم مون تو استخر بود ویلا گرفتیم دید 

تابستون باز گشت 

من تو خلوت به شوهرم گفتم نذار بکرده کفت باشه 

باز دیشب داشت گالری رو می دید 

بعد شوهرم لال بود حتی سطل زباله گالری همه چی رو 

بعد گفت گوشی تو بده یه روز ببرم 

منم گفتم گوشی شخصی ه 

بلکه این دختر بیست و شش ساله نمی دونه باید تدکر داد 

ولی جالبه جلو جمع داد و بیداد کرد که به ربط نداره 

ولی همون دختره منو هاید کرده بود یا چای تعارف نکرد عیبی نداره و لال میشه 

امشب هم می گفت از زن برادرم باید خجالت می کشیدی منم کفتم اون باید خجالت بکشه با تربیت ش

من کارای شوهرموبگم میری دورسرشوهرت میچرخی به خدا😂😂😂شوهرمن یه بار دخترم کوچیک بودازاون ویروسیا گرف ...

والا شوهر من حامله بودم بد ویار برداشت کل خانوادم دعوت کرد خونمون اونام هیچ کاری نکردن انقدر کار کردم ک نا نداشتم 

ادم انقدر خر

اره سخته ولی ببین از درد سرم دو شبه بیدارم

داری خودتو پیر میکنی کاری که من کردمو نکن

ببین بعد جدایی هم بیشتر دستش باز میشه برا خوشگذرونی

من از درد جدایی روحم زخمیه

شوهر سابقم هر روز گردش و دوس دخ.ت ر بازی 

میبینم اونی که بهش ظلم شده منم 

توجهتو ازش بردار رو خودت بزار بخدا برات موس موس میکنه اگ ببینه به خودت میرسی

کلا مردا از زنای شاد و سرحال و ....خوششون میاد

به هرحال از تجربه هام گفتم بازم تصمیم باخودتون

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

من کارای شوهرموبگم میری دورسرشوهرت میچرخی به خدا😂😂😂شوهرمن یه بار دخترم کوچیک بودازاون ویروسیا گرف ...

اینم من سرکار می رفتم باردار هم بودم چند تا لباس کثیف حموم بود به برادرش نشون می داد که زنم کثیف ه

والا شوهر من حامله بودم بد ویار برداشت کل خانوادم دعوت کرد خونمون اونام هیچ کاری نکردن انقدر کار کرد ...

این مردا اصلا هیچ درکی از بارداری وبچه داری وشب بیداری ومحبت کردن ندارن 😑😑قربون خدابرم کاش اینارو خلق نمیکرد میزاشت تنها بمونیم 

ببین تاپیک م ترکید دختر خواهرش گوشی شوهرمو می گرده هزاران بار چند بار فیلم مون تو استخر بود ویلا گرف ...

والا فکر کرده گیر ما عتیقه افتاده گیر اسی بنجل والا شوهرای نی نی سایتا همه عالی نیستن اکثرا مشکل دارن باید با وجود مشکلات زندگیت سامان بدی و کم نیاری

والا شوهر من انقدر اذیتم کرد بچه سومم سقط شد عین خیالش بود؟نه