2777
2789
ببین هرچیزی از یجا شروع میشهیا میگیره یا نمیگرهحداقلش اینه حسرت به دلت نمیمونه هی بگی کاااش انجام‌می ...

اتفاقاااا من از این میترسم که نکنه ده سال دیگه اگه زنده باشم حسرت بخورم که چرا کاری نکردم خیلیم نیازمند پولم شدهرم بدهکار عالمه 

خودم عکاسی میکنم ولی مشتری نیست یه عکاس هست . دوست همسرم پیشنهاد داد برم پیشش کار کنم واسطه شد  برا یادگیری بیشتر بزم پیش ایشون 

اما تازگیا فهمیدم باردارم فکر نکنم بتونم برم  با دوتا بچه 

گفتم از خونه شروع کنم  یه کاریو 😔 خیاطی که دردسر داره  و حوصله میخواد زبانم که عشقمه ولی حال ندارم تو خونه یاد بدم به کسی 

گلدوزیم خیلی وقتگیره احتمالا همین کیک پزیو شروع کنم  نذر می کنم توام دعام کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خصوصا مادران شهداو اونایی که جوان رعنا و رشید شون رو میزارن سینه خاک💔💔💔

همیشه خبر فوت جوونارو میشنوم دلم برای مادراشون کباب میشه الان خیلی بیشتر درکشون میکنم خیلی سخته خدا نصیب بدترین آدما هم نکنه 

اتفاقاااا من از این میترسم که نکنه ده سال دیگه اگه زنده باشم حسرت بخورم که چرا کاری نکردم خیلیم نیاز ...

توکل به خدا

شرایط سخته میفهمم واقعا

ولی همین کیک پزی خیلی خوبخ خودش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فداتشم عزیزم چندروزی بود حوصله نداشتم امشب دیدمتحال وهوام عوض شد مرسی😘

خداوکیلی راست میگیییی

خداروووشکررررر😍😍

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

توکل به خداشرایط سخته میفهمم واقعاولی همین کیک پزی خیلی خوبخ خودش

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم و کمکت 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مرسی از انرژی مثبتت عزیزم و کمکت

قربوونت بشممم عزیزمممم

آره عزیزمم مرسی فداتشم❤😍

چقد دوستت دارم😁❤️

خدانکنه جیگرم

عزیزدلی هنرمند با پشتکار❤️🫂🌿