2777
2789
عنوان

با کسی ک همش بالاتنه ات رو مسخره میکنه چی کار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه کلا خیلی لاغرم انقدر ازین حرفا شنیدم محل کارم یکی بود قدش زیر ۱۵۰ وزنش ۷۰ شاید بعد همیشه مسخره میکرد ک تو هیچی نداری حسرت چاقی داری....کلا تجربه من اینه یکبار بزن تودهن طرف قشنگ جواب بده ک انقدر خودت اذیت نشی

بیخیال سعی کن نسبت به شوخی های بی توجه باشی و با یه لبخند معمولی در جواب حرفاش بزنی 

وقتی یه مدت ببینه دیگه توجه نمیکنی دیگه بیخیال میشه و کمتر راحبش صحبت می‌کنه

بعدشم مردم از خداشونه سینه کوچیکه داشته باشند میرند عمل میکنند کوچیکه میکنند اون دوره ای که بزرگ مد بود گذشت الان سینه هر چی کوچیکه و جمع جور تر باکلاس تر

هرموقع گفت بده یکی بماله برات

بگو‌ من مثل توخراب نیستم همه بیان برا سرگرمی ب سینه هام دست بزنن

عصبیم ی نمه خشن نظر دادم ولی خلاصه تاجایی ک میتونی بهش توهین کن ک هرموقع خواست درمورد یکی نظر چرت بده بیفته یاد تو و از نظر دادن پشیمون شه💆🏻‍♀😂😐💔

چرا باهاش همکلام میشی آخه 

نمیدونم از تحقیر دیگران به چی میرسن اصلا جوابشو نده به نظرم 

جواب ابلهان خاموشیست 

با سیاست جوابشو نده مثلا خودتو بزن به نشنیدن تو چشاش نگاه نکن یا بگو چیزی گفتی بعد سریع از یکی دیگه از دوستات یه سوال دیگه بپرس که بفهمه فاقد اهمیته 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

جات بودم تا میتونستم حرصش‌میدادم چون حسوده

همش از خودت تعریف کن و شوخی شوخی تخریبش کن

بخند بگو کی شیر دوشی بازی میکنی بیایم مشتری بشیم 

یا بگو من عاشق هیکلمم و اونی ک باید میپسنده پسندیده 

زمان قاجاره مگه 

الان سینه کوچیک معیار زیباییه و سینه بزرگ کمک درد میاره و خود کسایی ک بزرگن میرن عمل میکنن کوچیک و خوش فرم بشن بگو بعد زایمان بیا تز بده

پیرینسس🎀🤍

من یه همکلاسی داشتم تو دانشگاه بهم هی میگفت سلام ۶۵ بعد میخندیداسمشو سیو کردم ماری ۵۴ گوشیو کذاشتم ر ...

منم والا یکی دوبار گفت خندیدم 

ولی بازم تکرار کرد 

حالا اصلا ناراحت نمیشم کسی بهم بگه جوش خوب چون واقعا کوچیکه 

دوست ندارم به خودش اجازه مسخره کردن بده 

بهش گفتی عوضش پایین تنه داری!؟؟توی دانشگاه ازین حرفا بهم میزنید!؟پسرااینجوری بهم توهین نمیکنن که شمم ...

چی بگم خوب دختره کلا پروعه فک میکنه آسمون دهن وا کرده این افتاده توش 

منکه کلا خیلی لاغرم انقدر ازین حرفا شنیدم محل کارم یکی بود قدش زیر ۱۵۰ وزنش ۷۰ شاید بعد همیشه مسخره ...

به شرطی که طرف پررو نباشه باز حرف بزنه شما احتمالا قدت بلنده طرف حسودی میکردهوگرنه من ۱۵۷ با ۵۸ کبلو وزن اضافه وزنم دارم اون بنده خدا فکر کنم خیلی چاق بوده دیگه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
من یه همکلاسی داشتم تو دانشگاه بهم هی میگفت سلام ۶۵ بعد میخندیداسمشو سیو کردم ماری ۵۴ گوشیو کذاشتم ر ...

حالا۵۴ ب چ معنی بود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون