2777
2789
عنوان

با کسی ک همش بالاتنه ات رو مسخره میکنه چی کار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 40 پست
حساس نشو حرفشو اهمیت نده اصلا خودش رها میکنه

به خدا حساس نشدم حتی هر دفعه باهاش میخندم 

دیگ ایندفعه یه پست فرستاد جوابشو اینجوری دادم واقعا برام مهم نیست کسی بگه سینه ات کوچیکه چون واقعا کوچیکه خودم باهاش مشکلی ندارم ولی اینک با خنده مسخره کنه فرق داره احساس میکنم داره بی شخصیتم میکنه با مسخره کردناش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه کلا خیلی لاغرم انقدر ازین حرفا شنیدم محل کارم یکی بود قدش زیر ۱۵۰ وزنش ۷۰ شاید بعد همیشه مسخره ...

چی بگم بهش مثلا میشه یه چند تا نمونه بگی 

حالا مثلا بلدم الان بشورمش هااا ولی حضوری انکار یکم سست میشم

به شرطی که طرف پررو نباشه باز حرف بزنه شما احتمالا قدت بلنده طرف حسودی میکردهوگرنه من ۱۵۷ با ۵۸ کبلو ...

نه متوسط م ۱۶۱ قدم وزنم مثلا ۴۶ خیلی بی ادب بود اونم جلو جمع میدونی جواب بعضی حرفارو باید همون موقع داد وگرنه خودت عذاب میکشی مثل من

چی بگم بهش مثلا میشه یه چند تا نمونه بگی حالا مثلا بلدم الان بشورمش هااا ولی حضوری انکار یکم سست میش ...

بگو آدم سینه ش کوچیک باشه ولی مغزش نه یا سبک سینه باشه سبک سر نه

بیخیال سعی کن نسبت به شوخی های بی توجه باشی و با یه لبخند معمولی در جواب حرفاش بزنی وقتی یه مدت ببین ...

ببین واقعا محل خاصی بهش نمیدم حتی گاهی میگ میخندم با خودش چون واقعا برام مهم نیست خودم راضیم کوچیکه 

و یکی هم بگه کوچیکه راست گفته ولی مسخره کردن فرق داره 

انگار شخصیتمو داره خورد میکنه 

نه متوسط م ۱۶۱ قدم وزنم مثلا ۴۶ خیلی بی ادب بود اونم جلو جمع میدونی جواب بعضی حرفارو باید همون موقع ...

قبول دارم من خودمم از اوناییم که اگه جواب ندم بعدا اذیت میشم ولی بعضی آدما رو میشناسم اگه جواب بدم بیشتر عذاب میکشم چون طرف کوتاه نمیاد شاید دفعه اول جواب کوبنده بدم اگه طرف دوباره شعورشو نشون داد دیگه محلش ندم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
ببین واقعا محل خاصی بهش نمیدم حتی گاهی میگ میخندم با خودش چون واقعا برام مهم نیست خودم راضیم کوچیکه ...

اصلأ سعی کن زیاد هم نخندید باهاش با یه پوزخند و لبخند کمرنگ جمعش کن و دیگه هرچی گفت اهمیت نده و همون لبخند جوابشو بده لبخند زدن با خندیدن فرق می‌کنه 

مودبانه بهش بگو من از چیزی که هستم راضیم و واقعا هیچ مشکلی درش نمی‌بینم مهم نیست نظرات دیگران راجب این موضوع چیه مهم نظر خودمه