2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 48 پست

کاردستی نیست.دوست نداره شاید بهت همش جواب پس بده.

نکنه زیاد بهش زنگ میزنی و رویکرد زیر نظر داشتن زیاد داری

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه همیشه کارهاش نرماله و مشکوک نیسن سخت نگیر شاید واقعا تو زنگ اخر بیدار شده

عزیزم الان همه منظور منو بد برداشت کردن من منظورم این نبود مشکوکه یا داره خیانت میکنه 

ازین ناراحتم اولویتش من نبودم به محض اینکه گوشیشو دید اون همه تماس منو دید باید اولش به من زنگ میزد 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
تو اتوبوس با کسی آشنا شده رفتن پیش هم و...

یا خدا این حجم از بدبینی واقعا واقعا قابل درکم نیست اصلا اینجوری نیست اون با داداشم رفته بود واقعا متاسفم اینقدر زود قضاوت میکنید 

من داداشم کار داشت شوهرم همراهیش کرد 

تو اتوبوس بوده متوجه نشده یا شاید سخت بوده جواب دادن ببین بعضی وقت ها چون ما زیاد باهاشون تماس میگیریم براشون طبیعی و عادی هست زنگ زدن تو اتوبوس هم شرایط پاسخ نداشته  ولی شاید پدر خواهر برادر کم پیش بیاد بهشون زنگ بزنند به خاطر همین شاید فکر میکنند کار واجبی بوده یا امر مهمی هست که زنگ زدند به خاطر همین جواب میدن.

کاردستی نیست.دوست نداره شاید بهت همش جواب پس بده.نکنه زیاد بهش زنگ میزنی و رویکرد زیر نظر داشتن زیاد ...

نه عزیزم من که اینقدر بیکار نیستم همش زنگ بزنم اتفاقا کاملا برعکسه 

تو اتوبوس بوده متوجه نشده یا شاید سخت بوده جواب دادن ببین بعضی وقت ها چون ما زیاد باهاشون تماس میگیر ...

الان خودش هزارتا قسم و آیه خورد که جواب اونم ندادم توی پمپ بنزین وایسادیم بنزین کنیم دیدم تماس همه تونو 

گفتم خب باید اول به من زنگ میزدی