2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمتشون کنهاین موضوع حتی یک درصد ارزش ناراحتی نداشت پریودی؟؟

نه پریود نیستم یه پسر پنج ساله دارم همش رفت رو اعصابم میخام با بابام حرف بزنم هی میگفتم جواب نمیده هی میگفت اینقدر زنگ بزن تا جواب بده دیگه اصرار پسرمو دیدم یهو دلشوره گرفتم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بهرحال یه سو تفاهم ایجاد شده و رنجیدی

بخاطر ش فردا ک میاد دعوا راه ننداز

اگه دیدی دوباره تکرار شد بعد دعوا راه بنداز

همین که تذکر دادی و اونم راست یا دروغ برات قسم و آیه خورده فک کنم کافیه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
الان خودش هزارتا قسم و آیه خورد که جواب اونم ندادم توی پمپ بنزین وایسادیم بنزین کنیم دیدم تماس همه ت ...

سخت نگیر عزیزم

خودت اذیت میشی آنوقت همسرت رو هم اذیت می‌کنی بعد مردها مثل خانم ها ریز بین نیستند پیش خودشون میگن چه کار بچه گانه ای انجام میده همسرم کلا شخصیت آدم زیر سوال می‌ره پیششون 

بعضی موقع ها جور دیگه فکر کنیم آروم میشیم با خودمون بگیم پدرش بوده احترامش واجب هست که تلفنش رو جواب بده برای من رو نتونسته برای ایشون رو جواب داده

بهرحال یه سو تفاهم ایجاد شده و رنجیدیبخاطر ش فردا ک میاد دعوا راه نندازاگه دیدی دوباره تکرار شد بعد ...

فردا میاد حسابی ازش استقبال کن و یه شب رویایی بجای دعواباهم بسازید☺️😉

سخت نگیر عزیزمخودت اذیت میشی آنوقت همسرت رو هم اذیت می‌کنی بعد مردها مثل خانم ها ریز بین نیستند پیش ...

آخه مشکل من اینه پدر شوهرم یکم خاله زنکه 

ازین میترسم با خودش بگه نگا حتما دعوا داشتن جواب خانمشو نداده اونم مثل نی نی سایتیا زود قضاوت میکنه 

فردا میاد حسابی ازش استقبال کن و یه شب رویایی بجای دعواباهم بسازید☺️😉

ساعت پنج صبح میرسه گفت کلید ندارم گوشیت رو صدا دار باشه 

گفتم برو پیش خانواده ت 

ساعت پنج صبح میرسه گفت کلید ندارم گوشیت رو صدا دار باشه گفتم برو پیش خانواده ت

سختش نکن خواهر اونم اذیت نکن بیچاره گناه داره دعوا راه ننداز  حرف این نی نی سایتا رو‌هم کوش نده

خانوم اقا ممدم 😍

آخه مشکل من اینه پدر شوهرم یکم خاله زنکه ازین میترسم با خودش بگه نگا حتما دعوا داشتن جواب خانمشو ندا ...

باور کن ما بعضی موقع ها درگیر فکر کنم فکر کنم های خودمون هستیم و برای خودمون نتیجه میگیریم در صورتی که در واقعیت اینطور نیست شاید اصلا همچین چیزی اصلا به فکر پرشوهرت نیاد

ساعت پنج صبح میرسه گفت کلید ندارم گوشیت رو صدا دار باشه گفتم برو پیش خانواده ت

😐😐😐😐

آخه چه مدرکی برای اثبات گناه یا بی گناهیش داری.

چند وقته ازدواج کردی؟که همچین گفتی

باور کن ما بعضی موقع ها درگیر فکر کنم فکر کنم های خودمون هستیم و برای خودمون نتیجه میگیریم در صورتی ...

آره اینم هست واقعا 

شوهرم میگه جواب اونارم ندادم توی پمپ بنزین وایسادیم دیدم هردو زنگ زدین 

گفتم خب اون همه نگرانی منو دیدی اول به من زنگ میزدی میگه اینقدر غرق خاب بودم به این چیزا فکر نکردم 

😐😐😐😐آخه چه مدرکی برای اثبات گناه یا بی گناهیش داری.چند وقته ازدواج کردی؟که همچین گفتی

منکه نمیگم خیانت کاره 

گناه کارو بی گناه چیه مگه دادگاه 

من عصبی بودم اون حرفو زدم وگرنه اون هزار بارم بگم برو پیش خانواده ت بخاطر مسئله اینجوری نمیره 

من ازین نارحتم اولویتش نبودم همین 

عزیزم الان همه منظور منو بد برداشت کردن من منظورم این نبود مشکوکه یا داره خیانت میکنه ازین ناراحتم ا ...

نهه من اصلا بد برداشت نکردم منظورت رو منم میگم اگه همیشه الویتشی و بهت توجه میکنه سخت نگیر قهر نکن

فقط وقتی اومد رسید سلام کردین بغل کردین همو‌ ۱ ساعت بعدش بهش بگو دوست دارم وقتی ازم تماس بی پاسخ میبینی زود بهم زنگ بزنی مخصوصا وقتی تو جاده ای خیلیی نگرانت شدم مجبور شدم از بابات خبرتو بگیرم 

❤Che khobe ke daramet