2777
2789
عنوان

شما اگر نامزدتون ازتون پول بخواد

151 بازدید | 28 پست

نامزد منظورم همون دوست پسره 

یکی از دوستام هست که دوست پسرش مشکل مالی پیدا کرده این دوستم الان دو دل هست که بهش کمک کنه یا نه 

از طرفی این پول همه سرمایه و زحمت چندین ساله دخترس از یه طرف میخوان باهم ازدواج کنن میگه اگه الان که گرفتار شده کمکش نکنم دلسرد میشه ازم 

البته پسره هی میگه من از تو توقعی ندارم ولی بعضی وقتا هم ظاهرا تو شوخی خنده بهش میگه اگه میتونی کمک کن و فلان 

من خودم به شدت ادم بدبینی هستم واسه همین میخواستم نظر شما هم بپرسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا نشد وازدواج نکردن،چی؟ پولش به باد رفته

بعدش این میشه شروع پول گرفتن از دختره

اعتمادی نیست وپسره پروعه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

نده اشتباه نکن دختر پس فردا کات میکنن ی مشکلی پیش میاد دختره بهش دلگرمی بده و امیدواری اینجوری اگ پسره واقعا دوستش داشته باشه میگ تواوج سختیم تو تو زندگیم بودی و دلگرمی میدادی و یجورایی کاری نکنه پسره بفهمهدختره پول داره

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
اسی بهش پول نده به خدت الکی میگه میخواد تیغ بزنه الکی میگه میگیرمت ایناپسره اگر میخواست بگیره اینو ک ...

البته از اول اینجوری نبوده 

چند وقتیه تو کارش بدهی بالا اورده ماشین خودشم فروخته و…

چیزی که نخواسته مستقیم تو کارش به مشکل خورده بدهی بالا اورده ماشین و همه چی هم مجبور شده بفروشه

بعداین کی میخاد؟ بادوستت ازدواج کنه

با این شرایط

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
حالا نشد وازدواج نکردن،چی؟ پولش به باد رفتهبعدش این میشه شروع پول گرفتن از دخترهاعتمادی نیست وپسره پ ...

اره دیگه اینم از همین میترسه میگه اگه به هر دلیلی مجبور شدیم جدا بشیم چی 

البته از اول اینجوری نبوده چند وقتیه تو کارش بدهی بالا اورده ماشین خودشم فروخته و…

به شوهرطلا دادیم،، انگارپول دود کردیم رفت که رفت

حالاچه برسه دوس پسر