2777
2789
عنوان

شما اگر نامزدتون ازتون پول بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
البته از اول اینجوری نبوده چند وقتیه تو کارش بدهی بالا اورده ماشین خودشم فروخته و…

ببین نده اگرم داد این تاپیک نگهدار ریپلای من یه روز نشونش بده

عمرن اگر پسره قصدش ازدواج با دوست شما باشه امکان نداره بگیرتش ببین کی گفتم

😡فقط طلاق😡
نده اشتباه نکن دختر پس فردا کات میکنن ی مشکلی پیش میاد دختره بهش دلگرمی بده و امیدواری اینجوری اگ پس ...

این دقیقا اشتباهش همین بوده که از دهنش پریده قبل از این ماجراها گفته یه پس اندازی دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دقیقا اشتباهش همین بوده که از دهنش پریده قبل از این ماجراها گفته یه پس اندازی دارم

بگه سکه خریدم دادم مادرم امانت

یا دادم فلانی قرض

یجوری بفهمونه الان ندارم یا فوقش بگه ده،تومن،دارم به کارت میاددد؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بعداین کی میخاد؟ بادوستت ازدواج کنهبا این شرایط

سال دیگه میخواستن ازدواج کنن نمیدونم الان با این اوضاع چی میشه دگ

البته پسره تاجره ظاهرا گفته تا چند ماه دیگه یه سری بارش برسه اونا رو میفروشه مشکلشو حل میکنه نمیدونم والا دقیق از جزئیات خبر ندارم منم

مطمئن باش یک ادما توشوخی حرفاشونو میزنن دو پسره میخواد از دختره اون پولو بگیره دندون تیز کرده یجورایی بگ اون پس اندازه رو خرج کرده وگرنه تااخر چشم پسرع دنبال پس اندازست

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
سال دیگه میخواستن ازدواج کنن نمیدونم الان با این اوضاع چی میشه دگالبته پسره تاجره ظاهرا گفته تا چند ...

حالا چقد پول هست؟؟؟

که پسره طمع کرده 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
حدود یه میلیارده فک کنم

وای نه

کات کنن بهتره تا انقد پول بده

پول زیادیه میشه آدموطماع کنه و وبعد 

دیگه امشب خابم نمیبره

پولو ندیا

وای نهکات کنن بهتره تا انقد پول بدهپول زیادیه میشه آدموطماع کنه و وبعد دیگه امشب خابم نمیبرهپولو ندی ...

اگه مال من بود که نمیدادم😂 

من خیلی نصیحتش میکنم پیامای شما هم براش دارم میفرستم امیدوارم تصمیم درستی بگیره

اگه مال من بود که نمیدادم😂 من خیلی نصیحتش میکنم پیامای شما هم براش دارم میفرستم امیدوارم تصمیم درست ...

امیدوارم

باهاش برو،زمین،شده پنجاه صدمتربخره

ماشن یاهرچی که،پول نداشته باشه بده،به،پسره

اصن توامانت دارش باش

پولوبزنه،حساب تو که نده،پسره،،،بگه دادم کسی،دروغم که نگفته

بعدپسش بده

امیدوارمباهاش برو،زمین،شده پنجاه صدمتربخرهماشن یاهرچی که،پول نداشته باشه بده،به،پسرهاصن توامانت دارش ...

منم بهش گفتم ببر سرمایه گذاری کن جایی بگو فعلا نمیتونم پولمو بکشم بیرون از اونجا وگرنه حتما میدادمش بهت حالا با سودش هر موقع گرفتم اولین نفر تو اولویتمی اینجوری هم پسره ناراحت نمیشه هم میشه معطلش کرد تا حالا خودش یه فکری برای مشکلش بکنه