2777
2789

سالم زندگی کردن تو این دوره زمینه اعم از نداشتن روابط بی پایه و اساس، اهل خوشگذرونی های الکی و دود و دم نبودن، ادب و عفت کلام و احترام و خلاصه کارهای شایسته و مناسب یک انسان 

یعنی کسی که اینجوریه به نظرتون افتخار داره یا وظیفشه صرفا؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این مدلی که هست خوشحاله یا عقده خوشگذرونی داره؟

چون کسی که واقعا اوکیه که اینجور باشه این به ذهنش نمیرسه که درسته موفقیت خاصی ندارم ولی حداقل اهل خوشگذرونی الکی و روابط الکی و اینا نیستم

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

برای خودش یه دستاورد خوبه و برای خودش افتخار داره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

از این مدلی که هست خوشحاله یا عقده خوشگذرونی داره؟چون کسی که واقعا اوکیه که اینجور باشه این به ذهنش ...

اما به نظرم یکجورایی افتخاره 

کسی که بین خوب و بد، با اینکه میتونه بد رو انتخاب کنه خوب رو انتخاب میکنه واقعا دست مریزاد داره 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

افتخار کردن برای دستاوردهای بزرگ زندگی هم کار شایسته ای نیست.

اگر درست زندگی کرده‌ای هم قسمت اعظمش خارج از اراده ات بوده، لطف خدا شامل حالت شاه واز محیط آلوده بودی خانواده ناسالم نداشتی و...

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.