2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 26703 بازدید | 1812 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فقطططططط همه چیزو از خدا بخواین امیدواری رو فقط از خدا بگیرین نه هیچکس دیگه ای 🌸🌸🌸خدا خیلی ...

میشه برای منم دعا کنید🥺🤍ی چیز ناممکنه اونی که میخوام کاش بشه به صلاح باشه خدا بخواد

احساس کردم از بانفوذا پیش خدایید شمام  دعا کنید خدا درست کنه 🥲

💛
عزیزم فقطططططط همه چیزو از خدا بخواین امیدواری رو فقط از خدا بگیرین نه هیچکس دیگه ای 🌸🌸🌸خدا خیلی ...

واقعادلم اززندگیم سردشده بودچون تنهادلخوشیم اینه که خدایاکی باردارمیشم لاقل بابچه سرگرم بشم حتما امیدمو اول به خدامیبندم انشاالله حرچی خدابخادهمون براهمه اتفاق بیفته بعد براامن اللهی آمین

حس میکنم تو تابستونی و لباست هم قرمز فکر کنم و دختر مهربونی هستی و ته دلت پاکه ولی خب گاهی اوقات یه ...

منم بگوگلم ازخصوصیاتم ازاینکه این هفته مادرشوهرم میاددعوتی.اینکه خیرمیشه همه چی.

مراسم فرشته روکی میگیرن امسال میشه یاسال دیگه چ ماهی لطفاجواب بده خیلی ضروریه گلم واینکه من ک خوب میشم وآیاهروقت اقدام کنم باردارمیشم لطفاجواب بده مرسی‌گلم

خصوصیات من گلم

دوست دارین پیش مردم مهربون بنظز بیاید ؟ 

رنگ سبز تو نظرم اومد ازتون نمی‌دونم چیه حالا ، به زنگ سبز علاقه داری ؟ 

لبخند زیاد میزنی ؟ 

سفید چهره هستی ؟ 

زیر ۲۶ و ۲۷ سال سن داری ؟ 

فکر میکنم بیاد .....اون یکی رو نمی‌فهمم .....احتمال داره بیشتر سال دیگ باشه داخل بهار ....نمی‌دونم م ...

مرسی گلم ان شاءالله ک همینطوره برام میشه دعاکنی زودخوب شم .راستی میشه بگی من اقدام کنم بآردارمیشم کلاطعم مادرشدن میچشم ؟

میشه برای منم دعا کنید🥺🤍ی چیز ناممکنه اونی که میخوام کاش بشه به صلاح باشه خدا بخواداحساس کردم از ب ...

این چ حرفیه عزیزم 

خجالتم ندین 

اصلا اینجور نیست ، انقدام گناه کارم ک خدا کمکم کنه 😔

داخل تاپیک نماز شبم اگر خواستی اسم تون رو بذارین خدا قبول کنه