2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 24799 بازدید | 1789 پست
در مورد من چه حسی داری

ادم مهربونی هستی واقعا و حس میکنم یه ناراحتی داری که بهش اهمیت نمیدی و کلا با همه مهربون بودی ولی اونا خوب نبودن و آدم تنهایی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم مهربونی هستی واقعا و حس میکنم یه ناراحتی داری که بهش اهمیت نمیدی و کلا با همه مهربون بودی ولی او ...

عزیزم خواهش میکنم منم جواب بده خب 

رابطم با معین درست میشه اخرش ؟ 

مهربان باشیم ، این زندگی همینجوریش سخته با کارامون سخت ترش نکنیم ❤️
ادم مهربونی هستی واقعا و حس میکنم یه ناراحتی داری که بهش اهمیت نمیدی و کلا با همه مهربون بودی ولی او ...

لطفا بهم بگووو

من بدجور دلمو باختم بهش اخه میخام ازدواج کنم باهاش شما میگین نمیکنین خب میشه بگید چیه دلیل لطفااا از طرف من خراب میشه یا علیرضا؟

اازدواجم با چه شخصیه چه زمانی شغلش و ویژگی های اخلاقی و ظاهریش و حرف اسمیش

ممکنه مهرشاد باشه؟

گلم دو تا سوال داشتم 

ماشین کراشم اینا چیه ؟

چه حسی داشت وقتی منو دید ( به هم میرسیم؟)

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
حس خوبی بهت داره ولی خاص نیست و نه فعلا پیام نمیده

وای عزیزم تروخدا منم جواب بده خواهش میکنم 

رابطم با معین درست میشه اخرش ؟

مهربان باشیم ، این زندگی همینجوریش سخته با کارامون سخت ترش نکنیم ❤️
عزیزم برا منم بگو رابطم با معین درست میشه اخرش ؟ آیت الکرسی میخونم برات جواب بده مرسی

رابطتت درست میشه ولی باز سرد میشین چون نمیتونین بسازین با هم باید یه فکر اساسی کنین