2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 26688 بازدید | 1811 پست
اسی توروخدا به منم جواب بده بخاطر تو عضو نی نی سایت شدم🤗😂اول بهم بگو ماه تولدم چیهواینکه حس کراشم ...

مآه تولدت تو پاییز هست حس میکنم و اینکه کراشت از تو خوشش میاد و باید سعی کنی بیشتر با لوندی باهاش حرف بزنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم لطفا جواب بده ماه تولدم چیه و اینکه سوال اصلیم اینه که کنکور قبول میشم ؟رتبم خوب میشه؟اسی این ...

این سوالات رو نپرس عزیزم.

کنکور و رتبه به تلاش خودت و پشتکار بستگی داره ،یه چیزی میگن بهت توی ذهنت میمونه و روی عملکردت تاثیر میزاره

کنکور قبول میشم؟ 

شغل خوب نصیبم میشه یا نه

بنظرم آدمایی که با هر کسی دوست نمیشن هر مهمونی رو نمیرن هر لباسی رو نمیپوشن هر حرفی رو نمیزنن و حتی تو خلوت خودشون برای خودشون چارچوب دارن؛ آدمایین که نشون میدن درسته که آزادی قشنگه منتها نه به هر قیمتی!✨🌿ما نسلی هستیم که رجایی رو شنیدم و رئیسی رو دیدیم🖤