2777
2789

گفت خیلی گیج خابم درصورتیکه دوس داشتم امشب باهاش صحبت کنم کلن دوساعتع موند بعد کلی پیام داد جوابشو ندادم 

بعدش گفت چرا جواب نمیدی گفتم بهش من گفتم شب بخیر برو بخواب ولی واقن نفهمید ناراحتم رف خابید 

نگید چقد لوسی ما عقدیم کلی از هم دوریم روزا کار داره زیاد نمیتونه بیاد صحبت کنیم🥲🥲🥲🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بز میدونی چیه

شاید الان به نظرت مرفم شوخی باشه ولی بعد سالها زندگی میرسی به همین نتیجه

مکانیزم مغزی اقایون دقیقا مشابه مغز بز عمل میکنه هیچ پیچیدگی خاصی نداره شب بخیر گفتی یعنی برو بخواب دیگه به همین سادگی 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

چرا همیشه باید همه چی بر وفق مراد ما باشه خب بنده خدا حتما خسته بود دیگه تو ازدواج این واقعا مسئله ای نیست که بخوای هم خودتو و هم همسرت رو ناراحت کنی یکم باید آستانه صبرت و ببری بالا عزیزم این واقعا مسئله ای نیست حالا اگه خیلییی ناراحتی بعدا میتونی با زبون خوش و مهربانانه بهش بگی مثلا :عزیزم اینکه از هم دوریم خیلی اذیتم میکنه دلم برات تنگ میشه دوست دارم حدااقل شبا که وقت داری بیشتر باهم صحبت کنیم ممنونم که انقدر تلاش میکنی دوستت دارم و...... 

یعنی میگم حرفت رو اینجوری بهش بگو قطعا دفعه بعد یادشه به خاطر تو عم که سده بیشتر بیدار میمونه