2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حساس نباش که خودت چندماه دیگه به این سرو صدا ها باید عادت کنی شایدم بدتر😑

عجب حرفی زدی. من وقتی از صبح تا غروب یا بلعکس بچه نگه میدارم وقتی شوهرم میاد. مغزم سوت می‌کشه میرم تو اتاق یکم تنها باشم 

ویلایی بخر. الان صدای همسایه بغلی مون میاد.همسایه روبروی وقتی دم درن میاد.صدای اینا بهم آرامش میده ح ...

وای همسایه های ماهم 

بهم میگن حس خوب داریم حس میکنیم ساختمان زنده زندگی جریان داره و قتی صداهست 

البته به جز یکیشون خیلی رومخه هی تذکر سکوت میده چون بچه نداره 

دلم سوخت برات دعا کردم دارم شیر میدم..من اپارتمان نیستم ولی طبقه بالامون صابخونمونه خیلی همیشه سرصدا و اذیت دارن درو محکم میبندن بچشون میدوه خیلیم زبون نفهمن.حامله بودم خیلی روسرصدا حساس بودم خیلی اذیت شدم حتی یبار به شوهرش زنگ زدم گفتم مگه دین و ایمون ندارید من باردارم چرا مراعات نمیکنید این سختیارا کشیدم خدافقط کمکت کنه یا خونه ویلایی بهت بده یا همسایه هات آدم بشن و بادرک بشن

وای همسایه های ماهم بهم میگن حس خوب داریم حس میکنیم ساختمان زنده زندگی جریان داره و قتی صداهست البته ...

خب صداهای نرمال و اشکالی داره‌. خیلی هم آرامشبخشه‌ . وقتی جمعه شوهرم روزکاره و هیچ صدایی از خونه ها نمیاد چون میرن تفریح، دلم میگیره خخخخ. من شهر غریبم‌‌‌ جمعه اگر شوهرم نباشه جایی نداریم بریم.

دلم سوخت برات دعا کردم دارم شیر میدم..من اپارتمان نیستم ولی طبقه بالامون صابخونمونه خیلی همیشه سرصدا ...

وای مرسی عزیزم نمیدونی چقدگریه کردم اصلا دلم نمیخواس پابذارم توخونم بااینکه باخون دل اومدم اینجا😭