2777
2789
دلم سوخت برات دعا کردم دارم شیر میدم..من اپارتمان نیستم ولی طبقه بالامون صابخونمونه خیلی همیشه سرصدا ...

توروخدا دعا کن منم دعامبکنم خداهرچی میخای بهت بده بحق امشب خیلی حالم خرابه غریبم هستم

خب صداهای نرمال و اشکالی داره‌. خیلی هم آرامشبخشه‌ . وقتی جمعه شوهرم روزکاره و هیچ صدایی از خونه ها ...

اره صدای نرمال باشه صدای شادی باشه صدا ی بچه باشه  صدای دعوای زنو شوهر نباشه اختلاف نباشه  انشالله تو هیچ خونه ای 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب صداهای نرمال و اشکالی داره‌. خیلی هم آرامشبخشه‌ . وقتی جمعه شوهرم روزکاره و هیچ صدایی از خونه ها ...

منم شهرغریبم ای خدا خودت کمکم کن خیلی سختمه چون حساسم هستم اخه منم باصدای نرمال مشکلی ندارم اما نمیتونم بخوابم همش صدای کوبیدن پامیاد

نه خوشبحالت من به صداحساسم احساس ترس واسترس بهم دست میده

شوهرم نصف ساعات کاریش در ماه شب هست به علاوه اینکه اضافه کار هم می‌ره . مثلا الان سه شبه که نیس. دیگه صدای اینا هم نیاد خیلی ساکت میشه . البته یه بچه بیست ماهه هم دارم. 

قبلاها مستاجر بودم صابخونه چهار مینشست من دو . طبیقه سه خیلی شلوغ بود ولی من اصلا اذیت نمی‌شدم . یکبار صابخونه باهاشون دعوا گرفت و بعد به من زنگ زد گفت تو اذیت نمیشی گفتم نه خخخخ

شوهرم نصف ساعات کاریش در ماه شب هست به علاوه اینکه اضافه کار هم می‌ره . مثلا الان سه شبه که نیس. دیگ ...

خوشبحالت خداکنه منم اینطوری بشم بخدا نمیتونم لذتی اززندگیم ببرم اینجوری

توروخدا دعا کن منم دعامبکنم خداهرچی میخای بهت بده بحق امشب خیلی حالم خرابه غریبم هستم

چشم ان شالله خدا یه خونه ویلایی بخودت بده بری توش معنی آرامشو بفهمی..من پارسال حس تو رو داشتم منم به صدا خیلی حساسم.امسال خدابهم خونه ویلایی داد کوچیکه ولی بهتراز اپارتمانه. الان هرچی ازخدا بخای بهت میده  ازته دلت بخا خدا ارحم الراحمینه..ان شالله همسایتون عاقل و بادرک بشه و اذیتت نکنن 

منم شهرغریبم ای خدا خودت کمکم کن خیلی سختمه چون حساسم هستم اخه منم باصدای نرمال مشکلی ندارم اما نمیت ...

صدای راه رفتنه دیگه.تو خونه ما صدای پا صبح ها خفیف میاد. ولی تو خونه مستاجری خیلی میومد مخصوصا نوه هاش. 

چشم ان شالله خدا یه خونه ویلایی بخودت بده بری توش معنی آرامشو بفهمی..من پارسال حس تو رو داشتم منم به ...

من اصلا خونه ویلایی دوس ندارم. چون نصف ماه شبا تنهام و شهر غریبم‌‌‌ ، آدم اجتماعی هم نیستم. اگر تو ویلایی یه مشکلی پیش بیاد هیچ کس نمیتونه صدای کمک خولستنم رو بشنوه . تنها دلیلم همینه خخخ

حتما دعات گیراس.من توحاملگی هرچی ازخدا خاستم بهم داد شاید دیر و زود شد ولی داد

خداازدهنت بشنوه عزیزدلم شاید همین توفیق میخادادم بشینه دعا کنه منکه تاالان درست حسابی توفیقشو نداشتم اما الان دیگه خیلی تحت فشارم

من اصلا خونه ویلایی دوس ندارم. چون نصف ماه شبا تنهام و شهر غریبم‌‌‌ ، آدم اجتماعی هم نیستم. اگر تو و ...

منم شوهرم یه هفته شبکاره یه هفته ظهر یه هفته صبح..منم همیشه تنهام ولی چون مثل استارتر خیلی رو سرصدا حساسم ترجیحم خونه ویلایی بود اخه طبقه پایین که باشی بالاییا خیلی اذیت میکنن مخصوصا اینا ساعت دو و سه نصف شب بلند حرف میزنن صداتلویزیونشون بلنده .عصبی میشم اخع خونه محل آرامشه