2777
2789
عنوان

لطفا اگه مادرید و تجربه دارید کمکم کنیدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 45 پست
پس بخاطر همین هست که وزن نگرفته. بهداشت نپرسید بهش ندادی تا الان ؟ رفلاکس داشته که بهش ندادی؟ غذا ک ...

غذا کمکی هم ک میدم 

حریره هم دادم یه مدت بعد حس کردم باعث رفلاکسش میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گفت نمودارش رو ب بالاعه فقط کنده ۶ رو خودم نزدم هی میترسیدم و دلم نمیومد آخرم بت مادرشوهرم و شو ...

خودتو کنترل کن با ترست به سلامتیش لطمه نزنی واکسن چیزیه که باید حتما زده بشه 

چرا اصلا واکسن ۶ ک دوتا بود پاس چپش اذیت کرد🥲

خوب همینه دیگه دختر من یه روز کامل پاشو اصلا تکون نداد ۱۰روز هم طول کشید تااون قلمبه ای که به خاطرواکسن رو پاش بود ازبین بره 

غذا کمکی هم ک میدم حریره هم دادم یه مدت بعد حس کردم باعث رفلاکسش میشه

اره بادام حساسیت زا هست. ماست و بادام وکنجد رفلاکس را بیشتر میکنن. 

رفلاکس خیلی بده. بعضی بچه ها بخاطر رفلاکس قطره را بالا میارن . از این پرسیدم. حالا مولتی بده کلسیم هم داره باعث رشد دندان میشه. خیلی از بچه ها بعد یه سالگی دندان درمیان.

رشد مو و ناخنش هم خوبه؟ 

در کل به نظر من رشد بچه تون نرمال هست مخصوصا که میگید رفلاکس داشته. 

اره بادام حساسیت زا هست. ماست و بادام وکنجد رفلاکس را بیشتر میکنن. رفلاکس خیلی بده. بعضی بچه ها بخاط ...

رشد مو وناخنش ک آره اصن انگار کل رشدش تو این دوتاعه😂

البته پسر من خیلی هم تحرک داره خیلی اصن نمیشینه یه دیقه بخاطر همین سخت میتونم غذاش بدم بازم با این حال سه وعده رو میدم با یه میان وعده

قلمبه چیه؟من قلمبه نزد رو پاش

بعضی از بچه ها واکسن که میزنن اون موادش جمع میشه توی پا و سفت ودردناک میشه حوله گرم میزاری روش یه کم فشارمیدی به سمت پایین بعدچندروزخوب میشه 

عزیزم خیلی خیلی حساسی حساس بودن زیادی روی هرچیزی بده الان همه مادرا گفتن نرماله پس دیگه بهش فکر نکن

اره من متاسفانه خیلی افکار منفی دارم و خیلی حالم بده سر این مسئله