2777
2789
عنوان

لطفا اگه مادرید و تجربه دارید کمکم کنیدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 45 پست
چهاتون کی دندون در آوردن؟

ببین من یه دوست داشتم فقط یادمه انقدر دیر بچه ش دندون در اورد که نگو .والا بچه های خوذم یادم نیست .ولی مطمئن باش چیزی نیست 

البته اینم بگم بچه منم وزن تولدش کم بود مثلا خیلی دیر حرف افتاد هر بچه عی با بقیه فرق داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم دکتر دیگه هم دید گفته اوکیه فقط فک کنم یکم کم خون بود

خب پس اوکیه دیگه

مولتی ویتامین و اهن چی بهش میدی؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
انجام دادم دکتر گفت اوکیه دکتر میگه از اول کوچولو بوده الانم همینه

ببین نمودار رشدش را از بهداشت بگیر مثلاً دو ماهگی چند بوده و.... تا یک سالگی خودت از رو نمودار متوجه میشی رشدش چطوره. اگر هر ماه اضافه کرده که نرماله ولی مثلاً تا شش ماهگی رشد کرده بعد رشدش کم شده و وزن کم کرده و..‌ هم برات مشخص میشن. چرا واکسن شش را الان زدن مگه میشه؟ چهار دندان بالا را یکدفعه با هم درمیاره.

مولتی و آهن و زینک یه هفتس شروع کردم

اونا هم تاثیر دارن. من مولتی ویتامین از نوزادی میدادم، از ۶ماهگی بکر کنم اهن هم اضافه شد. تا الان که ۲ سالشه مداوم دادم‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببین نمودار رشدش را از بهداشت بگیر مثلاً دو ماهگی چند بوده و.... تا یک سالگی خودت از رو نمودار متوجه ...

ببین گفت نمودارش رو ب بالاعه فقط کنده 

۶ رو خودم نزدم هی میترسیدم و دلم نمیومد آخرم بت مادرشوهرم و شوهرم رفتن زدن من نتونستم

مولتی و آهن و زینک یه هفتس شروع کردم

پس بخاطر همین هست که وزن نگرفته. بهداشت نپرسید بهش ندادی تا الان ؟  

رفلاکس داشته که بهش ندادی؟ غذا کمکی بهش دادی؟ حریره بادام بده که کلسیم داره زودتر دندان در میاره.