2777
2789

من انواع مختلف خانومارو دیدم واقعا نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید اما باز منم میگم شما هم بگید

مجردا اکثری درس خونده هاش موفق تر و شادترن واقعا هم تو اجتماعن هم درآمدی دارن و.....

متاهلا در درجه اول اونایی شادترن که اوضاع مالی شوهرشون عالیه خودشون هم بیکار

اونایی هم که مهارتی بلدن اون حس استقلال رو دارن اما درآمد کافی ندارن باز بدک نیست 

ولی متاهلای تحصیل کرده موفق زیاد ندیدم دیدم زیاد نه 

چون چند نفری دیدم شوهره خوابیده زن کار کرده خرج داده 

یا بخاطر کارمندی کار خونه و... مونده

من مجرد درس خونده ی شاغلم هیچ هم حال بهتری ندارم 

گاهی میگم کاش مثل این ادعای تو خیابون ک راه میرن ول می‌گردن میبودم اما همیشه یا کار داشتم یا درش داشتم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من هر خانومی باید بلد باشه پول دربیاره

حالا میخواد یه مهارتی بلد باشه علمی رو بدونه یا هر چی ...

به هزاران دلیل ممکنه یه روزی خودش لازم بشه مستقل زندگی بکنه ایشالا همه خوشبخت باشن ولی طلاق یا مرگ همسر ممکنه پیش بیاد . دستش جلو بچه هاش دراز نباشه 

پدر و مادرا سایشون مستدام ولی اونا هم یه روزی تنها میذارن ما رو 

فکر کنین یه بانوی محترمی ۵۰ سال خانه دار باشن و یه دفعه کسی خرجشون نکنه ، چه طوری میخواد توی اون سن زندگیش رو بچرخونه!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

عزیزم اگر استعدادی داری و توان تلاش داری خدا گذاشته که استفاده کنی

زندگی منفعلانه کفران نعمت محضه

اگه به درس خوندن علاقه داری تحصیل کن

مهارتی رو دوست داری دنبال کن

ضمنا وقتی توانایی رسیدن به استقلال مالی رو داری چرا پسش بزنی؟بنظر من استقلال مالی فوق العاده هست چه برای مجردش چه متاهلش

کسی که متاهل می شه هم معلومه که به همسرش باید اجازه بده براش خرج کنه...ولی تفاوتش اینه که هیچ وقت دستش پیش همسرش دراز نمی شه.هر باری که آدم درخواست شارژ کردن حسابش رو می کنه عزت نفسش زیر پا له می شه...

من الان پدرم نگفته همیشه حسابم رو شارژ می کنه هیچ مشکل و کمبودی هم ندارم اما از کجا معلوم فردا روزی همسرم همینطور باشه و پشت گوش نندازه؟!!و منی که با همچین عزت نفسی بزرگ شدم چیزیه که پدرم و خانوادم بهم یاد دادن اصلاا نمی تونم دستم رو پیش کسی دراز کنم خیلی برام مسئله هست.

پس مسیری رو انتخاب کردم که به درآمد و استقلال شغلی و مالی برسم نهایت.منت شوهر و... هم از روی سرم کم😇اصلا از کجا معلوم ادم ازدواج می کنه اومدیمو قسمت نشد

واقعا درسته که بشینی منتظر جیب شوهر ؟