2777
2789

ازصبح تاشب بچه شون بالا سرمامیدوعه ومیپره امروز کشیدم رفتم درخونش زنیکه میگه من اصلا خونه نبودم تازه ازشهرستان اومدم منم گفتم ماپایینیا هممون شاکی هستیم صدای پای بچت همش داره میاد دائماهم میپره اونم گفت وامگه کناریتونم میشنوه بعدشم خیلی تاکید داشت بگه منکه ازتونمیترسم دروغی ندارم بگم من صبح نبودم همس میگفت منکه ازتونمیترسم😂😂منم گفتم من نگفتم که ازم بترسی گفتم رعایت کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه کوچیک توی آپارتمان زندگی کردن رو متوجه نمیشه به اقتضا سن و سالش بپر بپر و بدو بدو میکنه!

ولی شما هم حق دارین که آرامش داشته باشین 

با مادرش صحبت کنین یه ساعات مشخصی واسه بازی بچه شون تعیین کنن مثلا ۱۰ صبح تا ۱۳ ، عصرا هم از ۱۷ تا ۲۱

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اره بعضی ها خیلی صدا دارن .

ولی من همیشه میگم خب اون بنده خدا هم دارن زندگی میکنن آدم زنده سرو صدا داره حتما ما هم بعضی اوقات سرو وصدایی داریم که صداش میره خونه طبقه بالا .مگر اینکه واقعا دیر وقت اذیت کنن آره حق با شماست