2777
2789
عنوان

آپارتمون نشینا بیاید بگید بااین طبقه بالایی وکناری چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم این مشکل رو داشتیم و داریم ،یادمه خونه قبلیمون نصفه شب یدفعه انگار صدایی شبیه صدای انفجار  می آمد ،نمیدونم چکار می کردند فکر کنم بچه هاشون از روی تخت می پریدن پایین جوری که خواب بودیم از خواب بیدار میشدیم ،اینجا هم سروصدا داریم بخصوص صدای بستن محکم در ،دویدن و ...

من میگم تا ۱۲ رو یجوری باید تحمل کرد ولی یدفعه ساعت ۳ شب اینجور صداها غیر قابل تحمله 

ولی سعی می کنم تا جایی که میشه تحمل کنم چاره چیه

عزیزم طبقه بالایی ما سرو صدای دویدن و سم کوبیدنشون به کنار وسیله رو زمین میکشونن و میکوبن و جارو برقی ساعت دوازده شب به بعد و ظهرا دو می کشه و جارو رو به در و دیوار و سقف میکوبه صداش تو سر ماست ، آهنگ ساعت یک شب میزارن .در خونشونو محکم میکوبن و ...

اینقدر داغونن که تذکر خودمون و مدیر و همسایه ها واسشون مهم نیست و کاراشونو ادامه میدن پر جمعیت و بشدت بی فرهنگ و بد دهن .ما دیگه به خدا واگذارشون کردیم 

واسه ما هم جالبه می گفتیم صدا میاد رعایت کنین میگفت ما نیستیم برین به واحدهای دیگه بگین !حالا اون طبقه بالای ماست و قبل خالیه !!دروغ گفتنم واسشون راحته

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
مشکل اینجاس نمیدونم چجوری به همسرم بگم همینم بی خبری انجام دادم معتقده نباید سراینچیزا بحث کرد کلا و ...

بحث نمیخواد واقعا خیلی مودبانه ازشون میخواین بچه ها توی یه تایمی که مال استراحت هست بازی نکنن بقیه روز خونه رو بترکونن اصلا😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم طبقه بالایی ما سرو صدای دویدن و سم کوبیدنشون به کنار وسیله رو زمین میکشونن و میکوبن و جارو برق ...

مث مال مادیگه زنیکه میگفت بغلیمونه گفتم مگه بچه داره گفت اره ولی بچهاش بزرگه