2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

79 بازدید | 16 پست

الان ۶ ماهه خودم شروع کردم ورزش ها رو با دکتر

چون‌کسی نمیاد بهم برسه می خوام طبیعی زایمان کنم که فردا 

کسی منت بزاره 

مادر و خواهر دارم ولی نمیان 

چی ها تو یخجال بزارم 

چه ورزش های برای زایمان راحت بکنم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا می‌تونی تو خونه دردهات رو بکش. دردت گرفت برو تو حموم زیر دوش آب گرم. اگر لگن بزرگ داری مثل وان برو توش بشین. رفتی بیمارستان هم با خودت کیسه آب گرم ببر. اصلا و ابدا زود نرو بیمارستان. اونجا فقط اذیتت می‌کنن. کیسه آبت هم پاره شد نترس. درد رو تو خونه بکشی خیلی راحت تری

مگه میشه هیشکی نیاد کمکت؟ بچه اولته؟ بچه داری بلدی؟ نگهداری نوزاد سخته دست تنها

نه نمیان بچه اولم هست

نحوه حموم کردن بچه چه‌جوریه 

همسرم هست و قراره پرستار بگیرم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

نه نمیان بچه اولم هستنحوه حموم کردن بچه چه‌جوریه همسرم هست و قراره پرستار بگیرم

عزیزم وقتی بچه دنیا اومد از دکتر و پرستار دقیق بپرس بگو چجوری حمومش کنم چجوری بهش شیر بدم چ قطره هایی باید بدم. الانم اون غذایی ک گفتم بپز بذا فریز بشن بعد زایمانت فقط گرم کنین 

نه نمیان بچه اولم هستنحوه حموم کردن بچه چه‌جوریه همسرم هست و قراره پرستار بگیرم

باید مواظب باشی بچه توی دستت لیز نخوره. حقیقتا نمیدونم. تا یکسال بچمو مامانم حمام میداد . الانم نوجوانه. پس یه پرستار کاربلد بگیر ک تا چندماه پیشت بمونه

عزیزم وقتی بچه دنیا اومد از دکتر و پرستار دقیق بپرس بگو چجوری حمومش کنم چجوری بهش شیر بدم چ قطره های ...

فدات عزیزم 

الان ۶ ماه ام‌اگر بپزم خوردم میشه 😂😂😂😂

۲ هفته مونده به زایمانم درست میکنم 

با همسرم حموم اش میکنم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

باید مواظب باشی بچه توی دستت لیز نخوره. حقیقتا نمیدونم. تا یکسال بچمو مامانم حمام میداد . الانم نوجو ...

فدلت عزیزم مرسی 

خدا مادر تو حفظ کنه

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تا می‌تونی تو خونه دردهات رو بکش. دردت گرفت برو تو حموم زیر دوش آب گرم. اگر لگن بزرگ داری مثل وان بر ...

شما خودت کیسه آبت پاره شد رفتی چه دلی داری دختر نترسیدی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
فدات عزیزم الان ۶ ماه ام‌اگر بپزم خوردم میشه 😂😂😂😂۲ هفته مونده به زایمانم درست میکنم با همسرم حمو ...

عه فک کردم پا ب ماهی . اره عزیزم ماه اخر درس کن بذار یخچال ، زندایی منم مادرش فوت شده خواهر برادر نداشت از قبل کلی غذا حاضر کرده بود ی ردیف فریزر پر کوفته بود هم با گوشت قرمز درس کرده بود هم با سینه مرغ.

ده تا قابلمه کوچک در حد دو سه نفر آبگوشت 

ده تا قابلمه قرمه سبزی.

هویج و پیاز سرخ کرده بود.

نبات اینا سرخ کرده بود سه ظرف نوشابه شیره حاضر کرده بود واسه کاچی.

روغن حیوانی گرفته بود شماهم حتمااا بگیری هااا واسه زایمان طبیعی خیلی خوبه.