2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 16 پست
شما خودت کیسه آبت پاره شد رفتی چه دلی داری دختر نترسیدی

من بچه اولم هفته سی و سه کیسه آبم پاره شد. خیلی ترسیده بودم و سریع رفتم بیمارستان اما تا سه روز بعدش هم زایمان نکردم چون دردهام شروع نشده بود. تهش هم با آمپول فشار خشک زایمان کردم. بچه سه روز بود کیسه آبش پاره شده بود.

برای دومی اما یاد گرفتم تو خونه دردم رو بکشم. شب حدود ساعت دوازده دردهام شروع شد و کیسه آبم نشتی داد. من هم کیسه آب گرم رو چسبوندم به کمرم تا ساعت دوازده ظهر روز بعد نرفتم بیمارستان. وقتی رفتم چهار ساعت بعد زایمان کردم

من بچه اولم هفته سی و سه کیسه آبم پاره شد. خیلی ترسیده بودم و سریع رفتم بیمارستان اما تا سه روز بعدش ...

اره درستش اینه کاری خوبی کردی.بری اونجا خودت اذیتی از بس اذیت میکنن.ممنون از راهنمایت

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره