2777
2789
عنوان

سخت تر از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 97 پست
🙄🥺اینجوری نگوووو نمیخااام فقط یجور اروم میشم برم سر خاکش حرفامو بزنم شانس من ک نشد مثل بقیه برم ی ...

بابا خودتو کنترول کن، حالا خوبه هیچی بینتون نبوده 

حس یه طرفه بوده زیاد بهش فک نکن

خودتو اذیت نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه گریه کن خودت رو خالی کن اما اینطوری نکن با خودت که بخوای دور همه رو خط بکشی بعد اون... باشه؟ 🥲 ...

کسی ک باهاش خیال پردازی کردی تو سرت ولی نمیدونستی قبل اینکه بهش فکرکنی و دوسش داشته باشی فوت کنه خیلی سختههه بخدا ...بعد ۲۷سال سن من این دخترو واسه زندگی میخاستممم بعد ایشون فوت میکنه واسه خودم نگران نیستم واسه اون ناراحتم ک جووون بود سنی نداشت من همش ترسیدم نکنه نامزد داشته باشه ولی نمیدونستم عمرش کوتاس 

پرورده کوردم..https://daigo.ir/secret/2840505080

خدا نکه کرع تو خو هی یه دف اونو دیدی

باشد ولی من گفتم تمومه خاستگاری میکنم و همه چی حله ی امید بود برام خدا میدونه چ خیال پردازی هایی کردم من..یادمه وقتی اولین بار رفتم همکارش گفت گل تو خونه داری گفت اره از سانسوریا خوشم میاد بخدا دیروز رفتم سفارش دادم برام آوردن زنگ زدن گفتن آمادس بیا ببر فقط چون اون دوست داشت ..گلدون خریدم و..ولی هیچی

پرورده کوردم..https://daigo.ir/secret/2840505080

خدا رحمتش کنه و خوش بحالش 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

خدا بیامرزتش داداش

قسمت هم نبودین

منم ۲سال یه پسر رو یواشکی و دورادور دوست داشتم

هرکاری کردم نشد حتی از نزدیک ببینمش

چندماهم پیشم ازدواج کرد و فقط خدا میدونه چی به من گذشت

زندگی با بعضیا سر جنگ داره انگار

maybe

یک بار یک نفر دل من رو به دست آورد با وجودی که فهمید دیگه بدون‌ش نمی تونم زندگی کنم باز من رو به کسی دیگه تریجیج داد منم ناخودآگاه بدون این که خودم بخوام اشک تو چشم هام حلقه زد.. 

به خدا گفتم مگه اون چی داشت که من نداشتم 

و الانم نمی دونم سرنوشت اون زن و عشقم چی شد 

دلم که نمیاد عشقم اذیت بشه 💔

اما اون زنی که می دونست من بدون عشقم می میرم و با بی رحمی عشقم رو ازم گرفت نمی تونم حلال کنم 

البته من سه تا عشق داشتم و عشق الانم واقعی هست 

نمیگم کدومش با من این کار رو کرد تا با آبروی هیچ کدوم شون بازی نشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹