2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60707 بازدید | 721 پست

دوستان لطفا چیزی گم میشه برندارید حتی اگه نیت خیر دارید و میخواید به صاحبش برگردونید فرهنگ سازی کنید لطفا‌‌‌...قطعا وقتی یه چیزی گم میشه به اونجایی که گم شده و آخرین بار یادش میاد سر میزنه وقتی باشه برش میداره

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور بعضیا نمیفهمن و حرف میزنن

طرف گفت پیدا کردم نگفت ک دزدیدم 

هی میگن اله بله

والا خواهرمن حدودا۱ماهه انگشترشو گم کرد حلقه عقدش بود

خواست جیزی از ماشین بندازه بیرون حلقه هم پرت شده بود چون برا دستش گشاد شده بود لاغر کرده بود خواهرم

میکه خدا کنه کسی پیداش کنه خرجش کنه دردش کمتره

دور از چشت ،سرویس دادم رفت ،به قولی اسی ،زدم به زخمام به قول فریبرز کجای کاری 😂

اووون مال من بودددد

برا من خریده بوددد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اینجارو درک نمیکنم میگن برنمیداشتی یکی دیگه خوب برمیداشت عجبا یا میگن دزد چطور همینطوری تهمت میزنن م ...

کاش همه مثل شما انسانیت داشتن👏چارتا عقده ای حسود ریخته اینجا

پارسال من یه زنجیر پابند طلا تو خیابون پیدا کردم 

بعد اگهی زدم به در دیوارهای اون اطراف که یک قطعه طلا پیدا شده 

بعد از حدود ۲ ماه یه دختر دانشجو زنگ زد مشخصات داد بهش برگردوندم 

گفت چند بار اومدم اون منطقه رو گشتم ولی به در دیوار دقت نمی کردم که اگهی و ببینم 

تا دفعه اخر دیگه کاغذی که چسبونده بودم و دیده بود

همه اینایی ک میگن وای چرا برداشتی گناهه وال وبل..مطمعنم خودشونم پیداکنن سریع میذارن جیبشون

اینجا همه عقده دارن🤣حالا منم قصد ندارم بردارم واس خودم

چون اگهی کردم دیوار