2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60887 بازدید | 721 پست

شاید وقتی برش داشتی رفتی

صاحبش برگشته کلی دنبالش گشته..

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگرد دنبال صاحبش 

یه دایی دارم سبزی فروشه اوضاع مالیش خیلی خوب نیست

یه عالمههههه پول پیدا کرد خیلی زیاد بود از مسافری که سوار ماشین کرده بود جامونده بود

اینقدر گشت و گشت تا مسافر رو پیدا کرد و پول رو بهش داد 

حتی یادمه که اخبار سراسری نشونش داد

عزیزم همونجا که پیدا کردی آگهی بزن و بنویس یه تکه طلا پیدا کردی با شماره تماس.یه مدت بزار پیشت باشه شاید صاحبش رو پیدا کردی.موندم از بعضی کامنتها که دزدیه و مال حرامه و چرا برداشتی خب این برنمیداشت یکی دیگه میبردش دیگه.اگه صاحبش پیدا نشد شاید خدا خواسته یه چیزی سر راهت قرار بده یه بخشی رو میتونی بدی به کسی که خیلی نیاز داره بقیه اش رو برا خودت.بخاطر کاربریم مجبورم چیزی نگم

من خودم طلامو گم کردم. اصلا هم نمیدونستم کی و کجا افتاده. اگهی گذاشتم تو  کانال شهرمون. خدا خیرش بده اون فردی که پیداشون کرده بود اگهیمو دیده بود تماس گرفتن . دو تا انگشتر را بهم پس دادن.

من تو پارک  شهر مجاورمون گمشون کرده بودم. دخترشون یکی از انگشترا را پیدا میکنه بعد میگه بیا بازم بگردیم ببینیم هست یا نه. دوباره خواهرشو میبره اون یکی انگشترم را هم پیدا میکنن. اصلا خودم دهنم وا موند. 

گویا من گیج انگشترامو تو ماشین درمیارم که مرطوب کننده بزنم. دیگه  یادم میره بپوشم. همینجور می افتن رو صندلی  ماشین. فرداش میریم پارک موقع پیاده شدن از رو صندلیم می افتن  بیرون ماشین. اون جایی که ماشینمون پارک کرده بودیم پیداشون کردن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن

یه لحظه به اون کسی که گمش کرده فکر کن! شاید مریض رو تخت بیمارستان داره میخواسته ببره بفروشه هزینه مر ...

خب طلایی که من پیدا کردم معلوم بود چندماه افتاده گل گلی شده... الانم اگهی زدم دیوار بیینم کسی پیدا میشه