2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60862 بازدید | 721 پست
اره قصدم اینه اگهی بزنم

تورو خدا بگرد صاحبش پیدا کن من ربع سکه انداختم تو مغازه ای انکار کردن خونه خریده بودیم چک داشتیم مجبور شدم سرویس عروسی مو بفروشم با طلای نوزادی دخترمو چک پاس بشه هنوز که هنوزه نفرینش میکنم اگه ۱۰ برابرم بدن حلال نمیکنم چون سرویس عروسی یادگاریه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه لحظه به اون کسی که گمش کرده فکر کن! شاید مریض رو تخت بیمارستان داره میخواسته ببره بفروشه هزینه مریضش کنه و گم کرده، شاید همسرش بفهمه و سر این دعواشون بشه و تو خونشون اختلاف بیفته و کتک کاری بشه و یه بچه اونجا از دیدن این صحنه ها عذاب بکشه و خیلی شایدهای دیگه.... 

ماتو یه شهرستان کوچیک زندگی میکردیم مادرم بازار رفتنی طلاهاش رو میزاشت داخل مشما و میزاشت تو کیفش(ساده بود فکر میکرد بمونه خونه دزدمیاد) یبار ت. بازار نگو کیف مامانم پاره شده و نفهمیده و یه انگشتر افتاده بود وزنجیر یزدی اونوقتا مد بودو براهرکی بلندتر بود باکلاستر بود😅زنجیر یزدی مامانم از کیف اویزون شده سمت زمین و پلاکشم افتاده بود رفته رفته زنجیرم میفته اومد خونه دیدیم طلانیس تادوروز تو خونه ناراحتی بود البته بابام اهل کتک نبود ولی خب ادم حالش بد میشه یه روز زن فراش مدرسمون اومد جلودر و گفت طلاگم کردین مامانم مشخصات طلارو گفت یه پلاک بزرگ الله بود و زنجیر یزدی و یه انگشتر بزرگ طلاهای تبریزیا کلا درشت میشه

زن فراشمون طلاهارو دادو گفت اونروز تو بازار پشت سرتون بودمددیدم و برداشتم کلی تابرسم بهت بدم سوار تاکسی شدی رفتی

ادمای بشدت نیازمندی بودن تو مدرسه تویه اتاق زندگی میکردن 5نفر ولی نداری و بی پولی باعث نشده بود انسانیتشونواز دست بدن

پدرم قصاب بودن (فوت کردن) تا زمانی که تواون شهرستان بودیم هرماه براشون گوشت و چرخکرده میبردن بخاطر این کارشون

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

به این فکر کن شاید تنها پس انداز یه آدم بدبخت بوده

عزیزم درکت میکنم میگی نداری ولی این پولام از گلو پایین نمیره

کارمای بدی داره

تو صاحبش و پیدا کن اگرم پیدا نشد بفروش پولشو به نیت اون بده ب نیازمندان

بعد ببین خدا برات از راههای خوب چجوری برکت میبارونه

به این فکر کن شاید تنها پس انداز یه آدم بدبخت بودهعزیزم درکت میکنم میگی نداری ولی این پولام از گلو پ ...

چرا پس من یکی رو میشناسم میلیاردی طلا و جواهر دزدید ولی هنوزم زندگیش به راه و رو روال هستش برام واقعا سوال هست خب تمام جوانیشون رو خوش گذروندن دیگه خدا چه موقع میخواد مجازات کنه؟

خودم معتقدم به اینکه هیچ وقت نذاریم و نگذاشتیم حق کسی بیاد تو زندگیمون اما اینارم که میبینم برام عجیبه

چه قشنگممنونم😇چند روز پیش یه چوپان تو یه روستا زیر خاکی گنج پیدا کرده بود و پلیس خبر کرده بود و یه ...

اون واقعا عقلش کم بوده گنج رزقیه که خدا به ادم میده با این چیزی که استارتر گفت فرق داره

چرا پس من یکی رو میشناسم میلیاردی طلا و جواهر دزدید ولی هنوزم زندگیش به راه و رو روال هستش برام واقع ...

میدونم چی میگی عزیزم

ولی یه جایی تاوان پس میده مطمئن باش

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

دیدم که میگم

اون واقعا عقلش کم بوده گنج رزقیه که خدا به ادم میده با این چیزی که استارتر گفت فرق داره

موافقم

گنج مال صدسال پیشه دیگه صاحبش تو این دنیا نیست

اونم میگن یه مقدارشو به نیت صدقه و خیر برای صاحب اصلیش باید بدن بقیشو برای خودشون که فکر نمیکنم حرام باشه چون صاحب نداره

ولی طلا پول الان پیدا کنی صاحبش عمرا راضی باشه

که میشه پول حرام

حتی اگه صاحبش پیدانشد حق فروش نذارهیعنی چی بزن به کارخیر مگه با مال حروم هم کار خیر میشه؟؟؟؟؟؟؟عجیبا ...

اگر صاحبش پیدا نشد میتونه به نیت اون فرد که انگشترش رو گم کرده پولش رو بده به یک نیازمند نه اینکه از جانب خودش.

این بهتره از اینکه خرج خودش کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزم مامان من چند سال پیش از مرجع تقلید پرسیده بود گفته بود باید اگهی بزنی (حدود چهل روز فکر کنم نمیدونم اون تعداد روزش رو ) بعد اگر طرف پیدا نشد اونوقت میتونی برش داری 

البته صاحب طلایی که ما پیدا کردیم پیدا شد و گفت نمیخوامش خودتون بردارید( یه نفر بهش هدیه داده بود که ایشون فکر میکرد شاید توش طلسمه انداخته بودتش دور)